Nie mogę przypomnieć sobie tytułu ani aktorów grających w filmie którego szukam, mianowicie rok 44 lub 45 w Polsce (film polski), jeden z żołnierzy, dzisiaj mówimy żołnierz wyklęty, żeni się i na weselu czy zaraz po jest jakaś akcja, ginie zdaje się pan młody, jeden z nich wydaje bezpiece towarzyszy, wydaje mi się że...
więcejHalo witam, wie może ktoś gdzie mogę obejrzeć BoJack Horseman z napisami lub dubbingiem? W internecie 1 sezon z wyjątkiem 2 pierwszych odcinków jest z napisami, reszta po angielsku, albo jest tylko tak albo nie umiem znaleźć, jeśli to drugie to proszę o pomoc :D
Szukam filmu w ktorym chlopak przenosi sie w czasie i trafia na kamelot (nie chodzi o ten 1998 ) pamietam scene ze robi takiej dupie hamburgera a ona go raz w slipach widziala chlopak jest mlody
Szukam starej bajki o młodej dziewczynie niewiem czy to jakaś księżniczka czy zwykła dziewczyna. Miała 11 lub 12 braci nie pamietam dokładnie i ci bracia zmieniali się chyba w kruki w każdym bądź razie w jakieś ptaki (klątwa czy coś takiego)
Kiedyś oglądałem film o dziewczynie która była porwana za granicę (ukraina może rosja) była przetrzymywana w piwnicy (chyba) po czym uciekła i mściła się nad porywaczami. Na samym końcu filmu poszła do Ambasady i tak się film skończył. Nie zbyt wiele z tego filmu pamiętam ponieważ oglądałem go raz i to było dość dawno...
więcejWitam szukam pewnego filmu pamiętam elementy takie jak początkowa strzelanina w jakimś hotelu. Potem "zbliżenie z żoną" na pralce. Syn sąsiada gdzieś uciekł i trafił do takiej rodziny co chyba mordowała dzieci. I na końcu ten typ umarł.
Poszukuję filmu, który oglądałam już chyba z 15 lat temu. Prawdopodobnie film angielski. Dwie szkolne przyjaciołki spotykają się po latach. Wspominają dawne czasy, wspólnych przyjaciół. One raczej nie były za bardzo popularne w szkole i wspominana przeszłość raczej jest mało optymistyczna. Nie układa im się specjalnie...
więcej
Hejka kiedyś widziałem film ( dosyć dawno) dokładnie nie pamiętam ale
chłopak chyba sie właśnie przeprowadził do nowego miasta z tego co dobrze pamiętam to do ojca. Na dyskotece w szkole nie podobała mu się muzyka więc podbił do dj i spytał się czy może on coś puścić. No i puścił jakiś kawałek troche pomiksował no i...