Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam Kiedyś oglądałem taki film co facet miał jakiś dar i widział kobiety nago albo widział ludzi nago za cholerke nie moge przypomnieć sobie tytułu
Pomoże kto? :3

Witam. Chodzi mi głównie o ocenianie obsady w komediach dokumentalnych lub fabularyzowanych . Dlaczego przy normalnym filmie da się ocenić obsadę a przy dokumentach gdzie w obsadzie jest (on sam) / (ona sama) już nie i pojawia się komunikat: "Wystąpił błąd"?

Witam, szukam filmu w którym jeździł chevrolet el camino.

Szukaj filmu z Kategorii Komedia lub Komedia romantyczna, sci fi
Filmy jakie najbardziej lubie to Marvela, Ten niezręczny moment itp. Proszę o pomoc bo nie wiem co oglądać :(.

Czy jest jakaś inna strona z filmami (typu filmweb) tylko, że amerykańska?

Siemanko ;) Polecicie mi jakieś fajne seriale,które mnie wciągną bez reszty? :) skończyłem oglądać,breaking bad,the 100,skazany na śmierć. Grę o tron oglądam na bieżąco. Błagam poratujcie :D

Hejka :D Poszukuje filmów typu "Earl i Ja, i umierająca dziewczyna", "Ósmoklasiści nie płaczą" itd. Pomoże ktoś? :)

Pamietam tyle ze dziewczyna z rodzicami wyjechala do jakiegos lasu do domku, pozniej ta dziewczyna wraz z kolezanka poszla do takiego kolesia ktorego poznali w sklepie a byl to syn mordercow ktorzy chyba uciekli z wiezienia? i pozniej ta rodzina ich po kolei zabijala a chlopak nic nie mogl zrobic bo sie bal ojca....

Natknąłem się właśnie na opis filmu Nie mów nikomu http://www.filmweb.pl/Nie.Mow.Nikomu i zastanawiam się czy widziałem ten film czy myślę o czymś innym. Pamiętam tylko że w filmie o którym myślę dość istotnym motywem było "Jezioro Como", nad którym kiedyś małżonkowie spędzała wakacje. I teraz po śmierci żony z...

Szukam filmu, który oglądałam kilkanaście lat temu. Niewiele pamiętam, ale może wystarczy. W filmie mężczyzna zabija kogoś? na zlecenie, dodatkowo zabija dwójkę dzieci, z czego jest dumny. Pod koniec filmu siedzi związany, zakrwawiony na krześle. Kobieta- matka dzieci chce się zemścić. Zabijając go zauważa na jego szyi...

więcej