Witam szukam filmu starej komedii o chłopaku a właściwie mężczyźnie który jest bezrobotny , pisze komiksy , jeździ na desce ma rampe blisko domu do jazdy, krzyczacego ojca, chodził w garniturze pomarańczowym założonym tył na przód plecami na klatce piersiowej miał teczkę aktowke chodził do tyłu i mówił " jestem...
co to za fil o osach pszczołach.facet rozwalił z pistoletu ule po czym uciekł z inną osoba do domu gdzie te osy pszczoły zaatakowały z zemsty ten dom
Z tego co pamiętam, to baśń filmowa, może trochę na motywach Królewny Śnieżki - ale na pewno nie pod tym tytułem. Główną bohaterką jest dziewczyna, która ucieka do lasu i jak Śnieżka poznaje grupę mężczyzn - ale to chyba nie były krasnoludki:). Jeden z tych mężczyzn - miał ciemne włosy i bliznę, i na początku nie...
Witam.
Orientuje się może ktoś, jak nazywa się horror zaczynający się sceną, w której facet leży na stole operacyjnym i jakiś gościu zaczyna go rozcinać i sypać na niego sól koszerną i wstrzykiwać mu jakieś kwasy do żył czy coś innego ?
Pamiętam tylko tyle, bo mój towarzysz filmu nie wytrzymał i stwierdził, że...
miasteczko w ZSRR(USRR) szpiedzy mieszkają jak w amerykańskim chyba lata 50.
W końcu tak im się podoba to życie że zaczynają se zastanawiać które jest lepsze.
Do rzeczy. Wskazówki:
-film traktuje o lekarzu przeprowadzającym nielegalne eutanazje
-jego kolega (stawiam, że gra go John Goodman) dostarcza mu "usypiacze" dla jego pacjentów
-pewnego dnia "dostawy" się kończą, podczas gdy lekarz ma (chyba) do wysłania na tamten świat jeszcze pacjenta
-świta mi coś, że sam lekarz...
Początek filmu. Scena w sądzie. Pacino zaczyna coś tam mówić o swoim życiu gdy nagle wtrąca się sędzia.
- Mam jeszcze dzisiaj 56 spraw. ;-)
Ciekawe w jaki sposób ten sędzia chciał załatwić te 56 spraw. Śmiech na sali.
To oczywiście tylko film, ale takie gafy w takich filmach to karygodny błąd.
Witam, szukam filmu jest to thriller/horror. Młoda para przed ślubem zostaje uprowadzona i jest przetrzymywana w osobnych pokojach i co jakiś czas dostają pytania i muszą szczerze odpowiadać inaczej umrą.