Pamiętam tylko kilka akcji z tego filmu:
-motyw bliźniaczych dzieci z obozów koncentracyjnych. Przeprowadzano na nich eksperymenty.Chodziło tam o barwę oczu.
-dom opieki/szpital psychiatryczny. W sparalizowanego dziadka coś wstępuje. Zlazi z wózka inwalidzkiego i poruszając się niczym pająk podejmuje pościg za jakąś...
Jak nazywa się ten film, w którym jedna dziewczynka poszła do drugiej chyba nocować i matka tej drugiej była taka strasznie okropna dla tej dziewczynki, która przyszła, np.przyłożyła jej do ręki papierosa,no ogólnie nie fajnie?
to chyba wikingowie przewodzi im kobieta porywa dziecko rodzine zabija dziecko po paru miesiacach zabija ich
wszystkich po kolei co to moze byc za film???
szukam filmu o facecie z taksówki który porwal matke z dzieckiem matke zabil a syna wieził dlugi czas
szukam tytułu filmu który oglądałam z ok 7 lat temu. Był to film o grupce przyjaciół w wieku do około 13 lat. pamiętam ze próbowali oni uratować fabrykę ojca kolegi. Pamietam ze w tej grupce była dziewczyna i ona mieszkała niedaleko lasu w przyczepie kempingowej sama? i maiała swoje kury xd. to tyle pamietam.
To jest film o uczniach i nauczycielu, którzy na lekcji polskiego (filozofii czy czegoś takiego) realizują projekt, że muszą wybrać jak najlepiej grupę uczniów którzy będą mieli możliwość przeżyć koniec swiata i pokazują w tym filmie kilka możliwości jakich mogą dokonać i oni potem znowu pojawiają się w klasie na...
Nie chodzi mi tu o komedie gdzie na caly film sie usmiechne 2,3 razy i koniec chodzi mi o śmieszne Akcje jak np Mały,Gdzie jest Fred?,Miss marca,Chłopaki na Ibizie,Eurortrip, American Pie cala seria choc pierwsze 3 czesci najlepsze byly,Naga Bron czy akdemia Policyjna nie wymieniajcie Najbardziej zblizone humorem do...
więcej
Ta bajka to o chłopcu co na początku filmu bawi się i podchodzi do niego ojciec rozmawiają i odchodzi i odlatuje statkiem w kosmos bo był żołnierzem
Jakiś czas później ten chłopiec również jest żołnierzem na statku kosmicznym
Wiem ze byli tam niebiescy kosmici co później uwięzili
Liczę na odp
Kiedyś z tata ogladalam taki film, był to DRAMAT. Nie pamiętam czy na prawdziwych faktach, ale był o dziewczynce. Miała ona jakoś 12 lat (nie jestem pewna). Chodziła do szkoły z internatem. Wiem ze były tam zajecia , ze dziewczynki skakaly do wody. Bohaterka filmu była chora i kiedy się przemeczyla (zawsze na szyji...
więcej