atowej na jakiejs wyspie,przyjechal ja ogladac general wazny ktorego chcial zlikwidowac agent,ale nie mogl bo general przyznal sie,ze jest agentem Żydowskim
Witam,
Potrzebuję kilkunastu tytułów filmów, gdzie pojawia się próba samobójcza lub sama śmierć samobójcza bohatera.
Na razie mam:
Wilbur chce się zabić
Cast Away
Proszę o pomoc :)
Jak nazywa się ten film, w którym jedna dziewczynka poszła do drugiej chyba nocować i matka tej drugiej była taka strasznie okropna dla tej dziewczynki, która przyszła, np.przyłożyła jej do ręki papierosa
WItam, potrzebuje pomocy w sprawie jednego filmu który został wczoraj puszczony (18.02) na tvn 7. Film ten jednak zostął puszczony przypadkiem, mianowicie w telegazecie i na internecie pokazywał sie tytuł serialu "czarne lustro" jednak to było co innego . był to film (prawdopodobnie dramat) gdzie główny bohater niby...
więcejSzukam filmu w którym złączyły się dwie burze i przez to cały czas była nad jednym miastem. pod koniec filmu wystrzelili rakiete w jakieś elektrowni czy coś!
Jakiś czas temu oglądałem chyba skandynawski film (dramat?) , nie nowy, ale i nie super staryw którym chyba chłopak głównej bohaterki w pewnym momencie grał świetne solo na perkusji ( chyba w rockowym klimacie ), ale za cholere nie pamietam nic więcej. Możliwe że było to na TVP kultura.Macie może jakieś pomysły, bo po...
więcejJak w temacie. Szukam filmu. Oglądałam go dość dawno temu w tv. Fabuła podobna do filmu Nigdy więcej z JL. Mąż bił żonę. Na początku była scena jak znajduje jej tabletki antykoncepcyjne, co wprawilo go w szal poniewaz chcial dziecko. Ona pozniej od niego uciekla i uczyla sie walk. Pomozcie. Pozdrawiam