Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Coś solidnego zarówno pod względem fabuły jak i mordobicia.

Pozdrawiam,

atowej na jakiejs wyspie,przyjechal ja ogladac general wazny ktorego chcial zlikwidowac agent,ale nie mogl bo general przyznal sie,ze jest agentem Żydowskim

Zna ktoś fajne seriale młodzieżowe? Chodzi mi o to, by głowni bohaterowie byli nastolatkami,

Witam,
Potrzebuję kilkunastu tytułów filmów, gdzie pojawia się próba samobójcza lub sama śmierć samobójcza bohatera.

Na razie mam:
Wilbur chce się zabić
Cast Away

Proszę o pomoc :)

Szukam filmów w których pokazane jest kilka historii które jakoś łączą się ze sobą. Interesują mnie dramaty, thrillery czy melodramaty. Komedie romantyczne raczej odpadają. Z góry dziękuję za tytuły.

Jak nazywa się ten film, w którym jedna dziewczynka poszła do drugiej chyba nocować i matka tej drugiej była taka strasznie okropna dla tej dziewczynki, która przyszła, np.przyłożyła jej do ręki papierosa

użytkownik usunięty

WItam, potrzebuje pomocy w sprawie jednego filmu który został wczoraj puszczony (18.02) na tvn 7. Film ten jednak zostął puszczony przypadkiem, mianowicie w telegazecie i na internecie pokazywał sie tytuł serialu "czarne lustro" jednak to było co innego . był to film (prawdopodobnie dramat) gdzie główny bohater niby...

więcej

Szukam filmu w którym złączyły się dwie burze i przez to cały czas była nad jednym miastem. pod koniec filmu wystrzelili rakiete w jakieś elektrowni czy coś!

Jakiś czas temu oglądałem chyba skandynawski film (dramat?) , nie nowy, ale i nie super staryw którym chyba chłopak głównej bohaterki w pewnym momencie grał świetne solo na perkusji ( chyba w rockowym klimacie ), ale za cholere nie pamietam nic więcej. Możliwe że było to na TVP kultura.Macie może jakieś pomysły, bo po...

więcej

Jak w temacie. Szukam filmu. Oglądałam go dość dawno temu w tv. Fabuła podobna do filmu Nigdy więcej z JL. Mąż bił żonę. Na początku była scena jak znajduje jej tabletki antykoncepcyjne, co wprawilo go w szal poniewaz chcial dziecko. Ona pozniej od niego uciekla i uczyla sie walk. Pomozcie. Pozdrawiam