Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Chinska dziewczyna sprowadza z Chin do Ameryki wuja.Wuj to wazna postac w swiecie chińskiego gangu.Wie na ich temat bardzo dużo.Dziewczyna znalazła przyjaciol którzy obiecali jej pomoc w ochronie wuja w momencie wysiadania wuja ze statku.W dniu przyplyniecia statku do Ameryki,na brzegu czeka na wuja dziewczyna z...

Szukam filmu bądź bajki w którym rodzina zjadła prochy ludzkie.Myśleli, że to jakiś smakołyk dopiero później się zorientowali bądź nie już nie pamiętam niestety.Jeszcze pamiętam ze ta owa urna stała na kominku i oni wszyscy przy stole

Witam. Bardzo zależy mi na znalezieniu tej piosenki, która leci w tle podczas tej sceny :) gdzieś znalazłem ze to nuta zespołu Queen ale nic dalej nie wiem :) czy ktoś mógłby mi pomóc? :) oto ta scena https://www.youtube.com/watch?v=wjnzmxKGQH0

Z góry dziękuje za pomoc :)

Coś o jakichś nurkach chyba na platformie wiertniczej taka ekipa twardzieli jak z "Armagedon" kojarzy ktoś tytuł? Jeden z nich zginął w wyniku jakiegoś błędu. Kilku wylądowało w takich komorach (coś tam z ciśnieniem). Lata 90 raczej początek

Nagrywany jakby z perspektywy faceta który chodził jako korespondent z jakimś oddziałem żołnierzy, (tak jakby on to niby filmował). Film nie jest dokumentem, raczej normalny wojenny jest oddział na czele z jakimś czarnym sierżantem, i kilku innych każdy odpowiada na jakieś pytania tego "korespondenta". Na końcu jest...

więcej

użytkownik usunięty

Chinska dziewczyna sprowadza z Chin do Ameryki wuja.Wuj to wazna postac w swiecie chińskiego gangu.Wie na ich temat bardzo dużo.Dziewczyna znalazła przyjaciol którzy obiecali jej pomoc w ochronie wuja w momencie wysiadania wuja ze statku.W dniu przyplyniecia statku do Ameryki,na brzegu czeka na wuja dziewczyna z...

Hej, czy ktoś wie, zna film animowany, gdzie chodził gąsior z koszykiem? Wiem, że był duży i chyba odwiedzał babcie (nie, nie czerwony kapturek).

zukam filmu!

Film jest chyba jakoś z lat 90, psychologiczny, jest dziewczyna i bierze jakieś leki, nie wiem czy na początku miała jakiś wypadek, chodzi na uczelnię i pod ta szkoła jest taka altana i tam często z kimś rozmawia, rozstaje się z chłopakiem bo ja zdradził z jej przyjaciółka, zasypia i nagle budzi sie w...

więcej

Szukam filmu którego wydanie szacuje na lata między 2004-2008. Bardzo mało z niego pamiętam, głównym bohaterem był jakiś policjant/detektyw, możliwe że z jakimiś nadnaturalnymi mocami, film miał słabe noty na filmwebie. Scena jaką pamiętam to odwrócenie uwagi strażnika w parku rozrywki przez jakąś dziewczynę, po tym...

więcej

Witam, szukam filmu który oglądałem ok. 10 lat temu. Niestety pamiętam tylko jedną scenę z grupką chłopców która udała się w jakiś ciemny zaułek, uliczkę z wizytą jednego z nich u znajomej prostytutki. Jeden wszedł do niej a pozostali z nich czekali i rozmawiali ze sobą czy mu się uda, na co jeden odpowiedział: - tak,...

więcej