Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Chodzi mi o takie filmy jak Eden Lake, Bez litości1,2, bo trojka już taka sobie czy też np Zaraz wracam, mogą być to też filmy bez Happy endu,kobieta albo ucieka jak w Eden Lake albo się mści ,Wymieńcie mi filmy godne polecenia z tym wątkiem pomijając już te wymienione i najlepiej thrillery bo horrory i atakujące...

Szukam filmu, wiem o nim tyle, że główny bohater prosi jakiegoś boga o pomoc, który został wcześniej oślepiony przez innego boga. Ten człowiek pomaga odzyskać mu wzrok poprzez odzyskanie jego oczu. Kojarzy ktoś?

oddzial zolnierzy czysci jakas wioske prawdopodobnie w wietnamie lecz przy probie odwrotu jeden z nich zostaje ranny i zlapany, reszta odlatuje helikopterem krzyczac z wyciagnieta reka "dennis stive"?. po jakims czasie glowny bohater komponuje ten sam oddzial i wraca po przyjaciela. Ktos cos?

On jest startuje w wyborach i potrzebuje do ,,Ładnego obrazka" narzeczonej, zony , w miedzy czasie ona ,, hiszpanka albo latynoska" ma jakieś problemy w swoim kraju i ucieka poznaje tego faceta co poszukuje narzeczonej i udą na układ ze sie pobiorą ona mu pomoże w wyborach a on jej w zdobyciu ,,zielonej karty" dodam ze...

więcej

szuakm filmu ktory opowiada o roznych osobach ktore posługują sie różnymi sztukami walki pamietam ze rywalizują o wielkie pieniądze i że była scena w której oni zostali wyrzuceni z samolotu i takim jedbym z pierwszych zadań było dotarcie z tej strefy zrzutu do brzegu. film ma około 10 lat. i jedna z głównych bohaterek...

więcej

chce po prostu usunąć moje konto i chciałbym zapytać jak?

zna ktos tytul utwory ktory leci kiedy panowie wchodza do klubu?Szukalem i znalazlem Bougie feat. Jessi Malay,ale nie jestem pewny czy to ten.Szukam tej wersji z filmu,ma ktos namiar? Z gory dzieki.

Poszukuje serialu podobnego do :
The walking dead
Arrow
The 100
Gra o tron

Witam. Poszukuje filmy rosyjskiego. Pamiętam, że bohaterami filmu są trzej mężczyźni którzy jeździli samochodem BMW. Jedną ze scen z filmu było jak trzej mężczyźni (nie wiem czy to ci sami) bili innego na poboczu drogi szybkiego ruchu/autostrady. Drugą ze scen było jak bohaterowie tym samym samochodem przejeżdżali...

Witam, kiedyś widziałam zwiastun jakiegoś filmu, sensacyjny, może thriller. Z jakiegoś powodu większość ludzkiej populacji to teraz wampiry i wszyscy są z tego powodu szczęśliwi, a akcja koncentrowała się na gościu należącym do niewielkiej grupki ludzi nie-wampirów