Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy zna ktoś SPRAWDZONY adres do tych gwiazd: Al Pacino. Morgan Freeman. Jean Reno. Jack Nicholson....

Ostatnio bardzo dobrze ogląda mi się amerykańskie babskie filmy, tak z okolic lat 90tych, które posiadają lepszy scenariusz i krążą wokół komedii i dramatu. Wszystko co mi się kojarzyło (chociażby z dzieciństwa) z przyjemnością obejrzałam ponownie i teraz szukam więcej im podobnych. Macie jakieś propozycje?

Oto...

Szukam pewnego horroru, który oglądałem i za cholerę nie pamiętam tytułu.. ;d
Film o dziewczynach które pracują w domu jako no nie wiem... "dziwki" i dają pokazy na kamerkach na stronie internetowej coś ala show up ;d I później "kochaś" zabija te dziewczyny w tym domu :D Film z 2014/2015 roku. Nie muszę pisać...

Witam,
Szukam filmu,w którym małżeństwo nie pamiętam z jakiego powodu nie ma dzieci,pewnego dnia mężczyzna proponuje jakiejś kobiecie podwózkę,po czym wyrzuca ją z samochodu i zabiera jej córeczkę. Wsiada z niemowlakiem do samolotu i leci do swojej żony. Film oglądałam około roku 2000 - 2003 Ale raczej był jeszcze...

Witam.
Film prawdopodobnie rosyjski. Akcja w czasie drugiej wojny światowej. Chodziło o jakis czołg ktory dawał sie niemcow we znaki. Niemcy nie mogli go namierzyć. Pamietam ostatnia scene jak niemcy przyjechali do jakiejs wioski i powiedzieli, że zabija wszystkich jesli nie zdradza gdzie ten czolg sie ukrywa. We...

Wiec, kojarze tylko zakonczenie. Kobieta w jakies knajpce robi awanture facetowi ktory jest chyba na randce, ona mu wypomina chyba dzieci a on jej odpowiada i tak sie kloca ale to jest tak naprawde farsa. Podczas klotni zblizaja sie do siebie i zaczynaja sie calowac. Z gory dzieki za pomoc, hehe troche napisalam takie...

więcej

Oglądałem kiedyś film o ruskich bandziorach którzy zabierali chaty dziadkom wprowadzali ich do swoich nowych wybudowanych bloków. Tam w środku były radioaktywne środki, dziadki zaraz umierali i oni przejmowali ich chaty. Ich przedstawiciel (główny bohater) jeździł o ile dobrze pamietam żółtym BMW m3 ktore kupił za...

Cześć wie ktoś z was gdzie można obejrzeć nowy film Vegi za darmo? Z góry dzięki :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Szukam filmu: mężczyzna jako jedyny z pasażerów pociągu przeżył wypadek, odkrywa swoje nadprzyrodzone zdolności. Mam nadzieję że tyle wystarczy i z góry dziękuję