Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam, szukam filmu, który oglądałam kiedyś o żołnierzach których wysyłaja jednego by znalazł im wszystkim zony. Pamiętam że podczas poszukiwań zdarza sie mu wiele śmiesznych przygód a na końcu znajduje zone dla kazdego z żołnierzy i dla siebie tez. Moze ktoś pamięta tytuł ?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Nie pamietam do koncia ale zdaje mi sie ze to był polski film gdzie zostaje porwana młoda dziewczyna, przetrzymują ja w hotelu gdzie chce jej wyciąć nerkę lub juz to zrobili. na końcu filmu udaje jej sie im uciec. Więcej nie pamiętam.

Ile nakręcono na świecie filmów w każdym roku? Proszę o link albo chociaż nazwę strony do samodzielnego namierzenia :)

Nie pamiętam tytułu tej czarnej komedii kryminalnej ale fabułę opowiadał narrator, który jechał do posiadłości na pogrzeb jakiegoś dalekiego krewnego. Po pogrzebie było oczywiście otwarcie testamentu i przejęcie posiadłości przez spadkobiercę, członka rodu. Niestety każdy kto obejmował w posiadanie w drodze...

Film pamiętam z dzieciństwa po kilku urywkach, do rzeczy:

1) opowiadał o grupie skazańców (wyroki za nie małe przestępstwa), którzy w ramach ułaskawienia zostają wysłani na misję... Powiedzmy grupa komandosów.

2) w jednej ze scen łapią ich i nakładają worki z wężem (kobrą czy czymś). Jednego z nich kąsa a drugi...

więcej

Jakie romanse / komedie romantyczne polecacie ?

Szukam tytułu filmu w którym dziewczyna (chyba blondynka) ucieka przed grupką 4-5 młodych chłopaków. Akcja dzieje się w nocy, uciekają po placu budowy i chyba tez po lesie. Oni zaczepiają ją na stacji benzynowej i później za nią jadą

Cześć ;)
Szukam horrorów ale takich nie o duchach bo takich za bardzo się boję.
Bardziej coś podobnego do " Smakosza", "Drogi bez powrotu" (wszystkie częsci )" Koszmar z ulicy wiązów " " Piła" ( wszystkie części ) " Dom woskowych ciał" " Wzgórza mają oczy" "Teksańska masakra piła mechaniczną" " piątek trzynastego...

więcej

Kiedyś oglądałem film raczej produkcja po roku 2000. Film jak dobrze pamiętam angielski...chyba, raczej nie amerykański. Chcę go znów obejrzeć ale nie pamiętam tytułu. Co z niego pamiętam?
Główny bohater młody mężczyzna na początku scena jak podchodzi do grupy policjantów na ulicy, bije ich. Zamykają go w więzieniu....

więcej