Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Podajcie prosze jakies fajne filmy, najlepiej jakby to byla jakas komedia.
Z góry dziekuje

Witam
Chodzi o film datą pewnie sprzed 2000r jak i nie sprzed 1990, pewności nie mam.

Młoda dziewczyna wdowa po dwóch mężach - jeden chyba umarł na zawał podczas stosunku (przynajmniej tak wspominała później, bo początek przespałam...), trafiła do wojska, gdzie jest tępiona przez panią generał/porucznik. Ma swoje...

więcej

Hej,
poszukuję filmu, który dobrych parę lat temu był emitowany kilka krotnie na kanale Romantica.
Film był hiszpańsko języczny - nie pamiętam czy produkcji argentyńskiej, meksykańskiej itp. Była to komedia romantyczna.
Zarys fabuły - dziewczyna (krótko włosa blondynka) w celu spłacenia długów przebiera się za...

Niestety nie pamiętam żadnych konkretnych szczegółów. Ogólny zarys był taki: dziewczyna zaszła w ciążę z chłopakiem (chyba po jego koncercie, nie znali się, a on był dość bogaty) i pewnego dnia zobaczył że przed jego drzwiami ona zostawiła dziecko. I wydaje mi się, że w domach dziecka już nie było miejsc, więc...

Witam. Kilkanaście lat temu widziałam film o rodzinie (matka, ojciec, świeżo narodzone dziecko), którzy zimą, z jakiś powodów wybrali się w podróż samochodem. Jadąc przez niezaludniony teren, natrafili na śnieżycę, która unieruchomiła ich auto. Ubierając się w najcieplejsze rzeczy, jakie znaleźli w torbach podróżnych,...

więcej

Jak wyżej.

Film zjawa zdobył aż 12 nominacji do Oscara. Czy są wśród was tacy optymiści, którzy twierdzą, że udałoby mu się wygrać we wszystkich kategoriach? gdyby tak był,. mielibyśmy nowy rekord w ilości zdobytych statuetek.

Cześć wszystkim !

Jakiś czas temu oglądałem film, chyba był to thriller. Zaczyna się, że dwóch gości klęczy i przystawiają sobie do głów pistolety. Później pokazana jest retrospekcja jak uprowadzili i zabili kobietę, chcąc zobaczyć czy da się ją zabić bez pozostawiania śladów.
Kojarzy ktoś ten film ?...

Kilkunastu mężczyzn było w łodzi podwodnej i tylko oni nie byli skarzeni ponieważ na ziemi wybuchła bomba atomowa i wszyscy mieli umrzeć jednak oni postanowili wyjsc z łodzi i pożegnać się z rodzinami itd

Witam, szukam filmu, który oglądałam kiedyś o żołnierzach których wysyłaja jednego by znalazł im wszystkim zony. Pamiętam że podczas poszukiwań zdarza sie mu wiele śmiesznych przygód a na końcu znajduje zone dla kazdego z żołnierzy i dla siebie tez. Moze ktoś pamięta tytuł ?