Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

tematyka wojenna. kobieta wraca z obozu( albo udalo jej sie go uniknac, nie pamietam). jej maz mysli ze ona nie zyje. ona wraca, odnajduje meza, ten stwierdza ze jest bardzo podobna do jego zmarlej zony i chce zeby ja udawala. uczy ja pewnych zachowan w jakiejs piwnicy-to bylo chyba jego mieszkanie. w scenie koncowej...

więcej

Krótki zarys fabuły. Główny bohater-facet w czasie drugiej wojny światowej zakochuje się w mężczyżnie. Oczywiście jest to trudna miłość zwłaszcza, ze jest Żydem. Potem uświadamia sobie, że właściwie to jednak bardziej czuje się kobietą i stąd ta miłość. Problem zostaje rozwiązany w brutalny sposób, gdyż ginie on z rąk...

więcej

tematyka wojenna. nie pamiétam dokadnie, kobieta wraca z obozu albo udalo jej sie go uniknac w jakis sposob. Wraca , podaje sie za kogos innego, tylko jej kolezanka zna prawde. odnajduje swojego meza(albo chlopaka), ktory mysli ze ona nie zyje. w koncowej scenie filmu ja rozpoznaje w momencie gdy gra na pianinie. aa...

więcej

tematyka wojenna. nie pamiétam dokadnie, kobieta wraca z obozu albo udalo jej sie go uniknac w jakis sposob. Wraca , podaje sie za kogos innego, tylko jej kolezanka zna prawde. odnajduje swojego meza(albo chlopaka), ktory mysli ze ona nie zyje. w koncowej scenie filmu ja rozpoznaje w momencie gdy gra na pianinie. aa...

więcej

więcej

więcej

więcej

użytkownik usunięty

Szukam filmu najprawdopodobniej francuskiego, który widziałam w TVP kilka lat temu(na pewno ponad 5).
Główną bohaterką jest dziewczyna z długimi, kręconymi, rudymi włosami, która pracuje w sklepie. Zachodzi w ciążę ze swoim szefem, choć pozostaje to tajemnicą.
Koleżanki z pracy oskarżają ją o kradzież ich uniformów...

więcej

Szukam jakieś fajne bajki typu "gdzie jest nemo?" albo "bolt". Tylko nie rysunkowe. Z góry dziękuje ;d

Seryjny morderca brutalnie zamordował facetowi żonę a syna uczynił kaleką.
W dramatycznym zwrocie akcji syn zostaje porwany a ojciec musi namierzyć i gonić
porywacza przez tysiące kilometrów z pomocą psychicznie upośledzonej kobiety. Pomóżcie.