Hej, widziałem kiedyś anime w którym ludzie po otrzymaniu szczepionki zamieniali sie w cyborgi -którymi pózniej czarny haraker rządził.
Jeśli ktoś kojarzy ten film bede wdzięczny
Witam,
Szukam horroru, ktory kiedys widzialem ale za chiny nie pamietam tytulu. Akcja dzieje sie w azji, nakies swieto duchow czy cos w tym stylu. Pamietam dwie sceny. Pierwsza jak za babka podnpsi sie dywan z niedzwiedzia. A druga jak babka zeby ozdyskac dziecko z czegos tam musiala dac straznikowi dusz czy cos...
Witam szukam filmu o napadzie na bank. Film ten pochodzi ze schyłku XX w. Akcja: Facet wychodzi z więzienia i planuje napad na bank. Dostaje się do niego z tego co pamiętam przez sieć kanałów. Po dostaniu się do środka włamują sie do skrzynek robią to przez 3 dni. Pomocy
Coś jak "morderstwo doskonale" czy "listonosz zawsze dzwoni dwa razy"... chodzi o takie w których pojawia się plan zbrodni/morderstwa.
Pomocy! Szukam filmu, w którym główny bohater chyba w czasie lub zaraz po wojnie secesyjnej ucieka przed grupą ludzi, spada w przepaść i obijając się o rosnące na zboczu drzewa łamie nogę. W jakiś sposób - chyba go ktoś znalazł - trafia do wioski czy też miasteczka. Tam mieszkańcy albo jedna z nich opiekuje się nim w...
więcej
Witam
Szukam filmu o policjancie który był chyba na jakiejś misji i zabili go. Po śmierci był on w sądzie czy coś w tym stylu i postanowili że odrodzą go i będzie żył na nowo ileś tam lat. Wrócił na ziemię w innym ciele i miał towarzysza któremu zdarzyło się to samo (Tylko on umarł kilkaset lat wcześniej) . Tylko tyle...
poszukuje filmu który oglądałam kilka lat temu , mianowicie był on o małżeństwie które szukało swojej córki porwanej gdy była mała , po kilkunastu latach do ich domu przychodzi młoda dziewczyna twierdząc że to ona jest ich córką .. dokładnie nie pamiętam ale ojciec nie wierzył że to ona i ta dziewczyna miała romans z...
więcej
Szukam filmu cos o szpiegach,agentach,komandosach (podobne do Kingsman, Uprowadzona, Krzyżowy ogień itd)
Może być tez o sztukach walk, walkach w wiezieniach.
Witam kiedyś oglądałem film o boskie chyba jakaś komedia głównie chodziło o to że gość nigdy nie leżał na deskach ktoś coś ?