Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Hej ;) przypomni mi ktoś tytuł filmu w którym chyba chłopak i dziewczyna musieli dostarczyć na rowerze jakąś paczkę czy list żeby jakaś dziewczyna mogła sprowadzić do siebie swojego synka? ;> (Nie pamiętam dokładnie o co chodziło) :P

W tym filmie wiem ze grupa przestepcza jest ale sie ukrywa i jakby "bawią" sie w grę z Jackie Chanem. Zadaja mu zadania do wykonania. Pamietam tez scene jak wszedl do sali i wisieli jego koledzy. Dzieki za pomoc

witam

szukam filmu. oglądałem go w 1992 roku. zaczyna się gdy w stacji tv w górach z powodu burzy śnieżnej obraz z jednej stacji tv przeskakuje na obraz z prywatnej kamery.

operator TV ogląda tam bezsensowne morderstwo ale potem sobie uswiadamia że to nie był film tylko obraz z prywatnej kamery.
akcja filmu...

witam szukam filmu o gościu który traktował laski z pogarda umawiał sie z nimi i był po prostu chamem aby laska zrozumiała ze jej były facet jest wartosciowy i do niego wróciła za chiny nie pamietam tytułu komedia usa :) pomocy

Witam, ostatnimi czasy bardzo dużo oglądam, wręcz nie jestem w stanie znaleźć nic nowego a zarazem ciekawego. Ostatnie filmy jakie oglądałem to Niezgodna, Zbuntowana, 2 części Więźnia Labiryntu, Igrzyska Śmierci, Zombieland, Tracers, a z seriali Z Nation oraz The Walking Dead.

Liczę na pomoc oraz z góry dziękuję,...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Po śmierci ojca, do matki i córki wprowadza się stryj lub wujek. Mężczyzna kontroluje wszystko i jest mordercą, dziewczyna zakochuje się w nim. Proszę o pomoc!

witam
szukam tytułu filmu
akcja działa się w USA. było dwóch policjantów ( przypuszczam że w obsadzie byli Bruce Willis i Denzel Washington ale nie jestem pewien na 100%) jeden z nich potrzebował pilnie gotówki i postanowił sprzedać swoje cenna kartę z bejsbolista lecz tą kartę mu skradziono. po dochodzeniu...