Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Cześć,

Tak jak w tytule, szukam trzech filmów. Oto ile pamiętam:

1. Pierwszy film - Opowiada o facecie, który prowadzi śledztwo w sprawie morderstw. Na końcu okazuje się, że psychol budował sobie Jezusa z części ciał. Coś z apostołami było itd.

2. Drugi film - Detektyw tropi mordercę, który przez cały film...

więcej

Witam,poda ktoś tytuł filmu o rodzinie,która się rozbiła na wyspie i sama Sobie radziła? :D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Witam wszystkich. Szukam filmu zdaję mi się że nazywa się Komputerowy Świat nie pamiętam o czym był tylko sam początek tak jak się zaczynał chodzi mi o napisy itp.
Zaczynał się tak jak byś my wchodzili w ekran komputera potem był tonący samochód w wodzie z kimś i jakaś rodzina a całość początku była prawdopodobnie w...

więcej

Mam problem , jakoś kilka lat temu był film w którym młody chłopak ucieka z domu i dostaje się na jakąś wyspę gdzie mieszkają dzikie , duże potwory które są rodziną. Trzyma się z nimi i oni zostają jego rodziną. Te potwory są podobne do tego z teledysku Zary Larson - never forget you . Prosze o pomoc .

Jedyne co pamiętam to to, że porywacze uprowadzają dziecko (chłopiec ?). Kontaktują sięz matką jak okazuje si, że dziecko dusi się (ma astmę i nie ma przy sobie inhalatora) i ona im kazała zrobić gorzką kawę z dodatkiem cytryny.
Cóż... mało, ale może ktoś kojarzy film ? :)

Byl to film z lat 90-tych (przynajmniej tak mi sie wydaje). Ogladalem go w latach 90-95. Opowiadal o chlopaku ktory uczyl sie sztuk walki. Pamietam tylko, ze uczyl sie takiego pewnego specyficznego triku. Jak kopal i ktos zlapal go za noge to robil jakby takie salto do tylu, uderzajac przeciwnika druga noga....

Witam. Poszukuję film który oglądałem kiedyś w TV. Film opowiadał o zabójcy
rewolwerowcu który przed zabiciem używał tekstu "jesteś szybki?". Bohater był też ścigany
przez policjanta i jeśli dobrze pamiętam zginął od strzału w plecy. Film dzieje się w czasach
nowożytnych. Stylizowany trochę na western ale zamiast...

więcej

1. Oglądałam go kilka lat temu, był on o chłopcu, który prowadził dziennik i zapisywał w nim swoje sny. Pamiętam też, że jakieś dzieciaki dobrały się do tego notesu i wyśmiały tego chłopca. I jeśli dobrze pamiętam (nie jestem pewna, czy to było w tym filmie) to ten chłopiec walczył z potworami i to chyba miało jakieś...

więcej

użytkownik usunięty

Cześć, może któryś z was kojarzy jakąkolwiek scenę z filmu, gdzie bohater wyznaje nam coś (najlepiej monolog 2-3min), dzięki wielkie!