Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Byl to film z lat 90-tych (przynajmniej tak mi sie wydaje). Ogladalem go w latach 90-95. Opowiadal o chlopaku ktory uczyl sie sztuk walki. Pamietam tylko, ze uczyl sie takiego pewnego specyficznego triku. Jak kopal i ktos zlapal go za noge to robil jakby takie salto do tylu, uderzajac przeciwnika druga noga....

Witam. Poszukuję film który oglądałem kiedyś w TV. Film opowiadał o zabójcy
rewolwerowcu który przed zabiciem używał tekstu "jesteś szybki?". Bohater był też ścigany
przez policjanta i jeśli dobrze pamiętam zginął od strzału w plecy. Film dzieje się w czasach
nowożytnych. Stylizowany trochę na western ale zamiast...

więcej

1. Oglądałam go kilka lat temu, był on o chłopcu, który prowadził dziennik i zapisywał w nim swoje sny. Pamiętam też, że jakieś dzieciaki dobrały się do tego notesu i wyśmiały tego chłopca. I jeśli dobrze pamiętam (nie jestem pewna, czy to było w tym filmie) to ten chłopiec walczył z potworami i to chyba miało jakieś...

więcej

użytkownik usunięty

Cześć, może któryś z was kojarzy jakąkolwiek scenę z filmu, gdzie bohater wyznaje nam coś (najlepiej monolog 2-3min), dzięki wielkie!

Spędziłam już jakieś 2 h w poszukiwaniu filmu, poddaję się, tylko Wy możecie mi pomóc.

Film na pewno młodszy niż 2005 a wydaje mi się, że nawet nowszy.
Kobieta nawiązuje więź z kosmitą/obcym/stworem, on ją zgwałcił.

Pamiętam, że ostatnia scena to ta kobieta u lekarza z brzuchem ciążowym i mówi, że decyduje się...

więcej

Mam sprawe
Spedzam z chora 2latka tydzien w domu i powoli koncza nam sie pomysly na bajki moze ktos cos ciekawego podpowie co mozna obejrzac?

1)SF-Naukowcy odkrywają w wiecznej zmarzlinie człowieka pierwotnego, odmrożony żyje i zostaje umieszczony w szklanym pomieszczeniu z roślinami, takiej jego mini kopii świata z którego pochodzi, obserwuje go jeden naukowiec z żoną, nawiązują się między nimi relacje coś na kształt przyjaźni, potem chyba jaskiniowiec...

1)SF-Naukowcy odkrywają w wiecznej zmarzlinie człowieka pierwotnego, odmrożony żyje i zostaje umieszczony w szklanym pomieszczeniu z roślinami, takiej jego mini kopii świata z którego pochodzi, obserwuje go jeden naukowiec z żoną, nawiązują się między nimi relacje coś na kształt przyjaźni, potem chyba jaskiniowiec...

Szukam filmu o jakiś agentach,płatnych zabojcach,szpiegach (podobne do krzyżowy ogień,kingsman, Uprowadzona)
coś o sztukach walk (Po prostu walcz, do utraty sił)
Może byc też o walkach w więzieniach

Witam poszukuję filmu w którym to jest scena (chyba w łodzi podwodnej) i tam karzeł w okularach z drugim gościem odgrywają scenę za parawanem. Widać jak by gość pawił się ze swoim penisem, grał z nim w papier kamień nożyce i później na koniec trzyma gość tego karła do góry nogami a taki lekarz mierzy do nich z...