Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Hej,
Szukam filmu z wątkiem zatrutej wody i sprawy sądowej prowadzonej przeciwko winowajcom.
Wiem, że jeden z nich to "Adwokat" z 1998r. ale wiem, że były jeszcze inne.
Pozdrawiam,
Maja

kategoria bez różnicy

Mam problem ponieważ chciałbym zleźć dosyć nietuzinkowe filmy podobne do tych które wymieniłem poniżej jednak nie mogę dopasować żadnej kategorii :P dlatego proszę was o pomoc :p
Przykładowe filmy to np:
-Matrix
-Incepcja
-Fight Club
-Donnie Darko
-Sekretne Okno
-Wyspa Tajemnic
-Efekt motyla
Mam nadzieję że...

więcej

;(

użytkownik usunięty

Zastanawialiście się kiedyś dlaczego filmy o tematyce więziennej lub gangsterskiej są uważane za najlepsze?

Ludziska! Wpadłem na taki oto pomysł, zbliżają się Oscary to może by tak stworzyć fabułę do filmu Oscarowego? :D Zasada jest dość prosta: Jednego dnia jeden czławiek dopisuje swoje zdanie do fabuły używając przy tym słowa wskazanego przez poprzednika jako te , które ma się znaleźć w danym zdaniu. Myślę, że to dobra...

Potrzebuję filmu, w którym pojawia się nucąca dziewczynka :)
Zna ktoś może?

Czy kojarzy ktoś może film w którym biznesmen ze Stanów dostaje w spadku dom po wujku, we Francji na Prowansji, w którym się wychowywał? Przyjeżdża tam i chce go sprzedać. Taka lekka komedia;)

była dziewczyna dośc młoda która chciała popełnić samobójstwo ale trafiła do szpitala psychiatrycznego..nie wiele jej to pomogło potem poznała chłopaka w którym sie zakochała pod koniec filmu dała mu tabletki że nie wiedział bo sie z nim dzieje dziewczyna zawiozła go pod drzewo i tak kazała mu sie zabić aby sie cioł.....

więcej

Witam,kilka miesięcy temu znalazłem na youtube trailer o deadpool. Była w nim jedna bardzo fajna scena.Chciałem go zobaczyć jeszcze raz ale teraz w nowszych trailerach nie ma tej sceny a tamtej wersji nie mogę znaleść. Ta scena polegała na tym ,że jak wskoczył z mostu do samochodu (jak widać w każdym trailerze) potem...

więcej