Hej,
Szukam filmu z wątkiem zatrutej wody i sprawy sądowej prowadzonej przeciwko winowajcom.
Wiem, że jeden z nich to "Adwokat" z 1998r. ale wiem, że były jeszcze inne.
Pozdrawiam,
Maja
Mam problem ponieważ chciałbym zleźć dosyć nietuzinkowe filmy podobne do tych które wymieniłem poniżej jednak nie mogę dopasować żadnej kategorii :P dlatego proszę was o pomoc :p
Przykładowe filmy to np:
-Matrix
-Incepcja
-Fight Club
-Donnie Darko
-Sekretne Okno
-Wyspa Tajemnic
-Efekt motyla
Mam nadzieję że...
Zastanawialiście się kiedyś dlaczego filmy o tematyce więziennej lub gangsterskiej są uważane za najlepsze?
Ludziska! Wpadłem na taki oto pomysł, zbliżają się Oscary to może by tak stworzyć fabułę do filmu Oscarowego? :D Zasada jest dość prosta: Jednego dnia jeden czławiek dopisuje swoje zdanie do fabuły używając przy tym słowa wskazanego przez poprzednika jako te , które ma się znaleźć w danym zdaniu. Myślę, że to dobra...
Czy kojarzy ktoś może film w którym biznesmen ze Stanów dostaje w spadku dom po wujku, we Francji na Prowansji, w którym się wychowywał? Przyjeżdża tam i chce go sprzedać. Taka lekka komedia;)
była dziewczyna dośc młoda która chciała popełnić samobójstwo ale trafiła do szpitala psychiatrycznego..nie wiele jej to pomogło potem poznała chłopaka w którym sie zakochała pod koniec filmu dała mu tabletki że nie wiedział bo sie z nim dzieje dziewczyna zawiozła go pod drzewo i tak kazała mu sie zabić aby sie cioł.....
więcejWitam,kilka miesięcy temu znalazłem na youtube trailer o deadpool. Była w nim jedna bardzo fajna scena.Chciałem go zobaczyć jeszcze raz ale teraz w nowszych trailerach nie ma tej sceny a tamtej wersji nie mogę znaleść. Ta scena polegała na tym ,że jak wskoczył z mostu do samochodu (jak widać w każdym trailerze) potem...
więcej