Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

użytkownik usunięty

Akcja rozpoczyna się chyba w metrze. Ojciec który nie może się pogodzić ze stratą syna wpłaca pewną sumę pieniędzy ludziom którzy zajmują się odnajdywaniem morderców itp jest kierowany telefonicznie gdzie ma się udać ile jeszcze stacji metra ma jeszcze jechać. Gdy wreszcie udaje mu się trafić do budynku który jest w...

więcej

Witajcie, bardzo dawno temu w latach 90-tych oglądałam w nocy film. Pamiętam, że działo się to gdzieś za zachodzie Europy Włochy, Hiszpania lub Portugalia. Był tam jakiś poszukiwać lub architekt. Pamiętam zaledwie kilka scen. 1: Ten poszukiwać jest z jakąś kobietą na klatce schodowej całej z marmuru albo kamienia i...

nie pamiętam dobrze tego filmu bo oglądałam go dawno..kojarzę że jakiś mężczyzna porwał kobiete ( nie jestem pewna czy ona nie miała męża i dzieci/dziecko) a ten porywacz mieszkał w domku z matką która wiedziała że porwał kobiete..pamietam że była tam scena że policja zapukała do drzwi ich domu i ta matka otworzyła i...

więcej

coś w latach 80-tych chyba się działo, poznał taką laskę w klubie, bardzo ładna ciemna karnacja, miał chyba dwóch ziomków kibicowali jakiemuś klubowi piłkarskiemu, mieli jakiś przypał z Turkami albo Ormianami w pewnym momencie. Mówi wam to coś? Koleś taki typ trochę na Whalberga stylizowany chyba był.

Poszukuje filmu, w którym grupa złodziei próbuje okraść skrytkę w banku, która rzekomo nie istnieje. Znajdują się w niej dokumenty oskarżające właściciela banku o udział w dorabianiu się na nieszczęściu w okresie pierwszej bądź drugiej wojny światowej. Do pomocy wzywa specjalistkę od trudnych zadań. Historia napadu...

Pamiętam scenę, w której były agent CIA przyjeżdża do Niemiec porozmawiać z emerytowanym agentem Stasi. Dowiaduje się od niego o jakiejś tajnej komórce agentów (dokładnie nie pamiętam). Na końcu sceny exStasi popełnił samobójstwo wypijając herbatę z trucizną. Nie sądzę żeby film był starszy niż 3-4 lata.

Witam

Szukam filmu, komedia, 2 śliczne dziewczyny, 1 z nich to blondynka i mieszkają w domku nad morzem, wyszukują sobie facetów na plaży i uderzają ich w głowę deską surfingową i potem zabierali do domu i z tymi facetami ..., Proszę o pomoc.

Ostatnio 17 stycznia g.20:30 na tv 4 o policjancie ktory trafil do wiezienia, tam byly walki jakies cos.

Poszukuję filmów z motywami: labiryntu, wysypy, zagadek, spisku, tajemniczego lasu, piramidy, skarb, dżungla itp. Chodzi o filmy podobne do Skarbu narodów, Indiany Jonesa, Bibliotekarz, Mumia, Kod da Vinci, Park Jurajski, Kopalnie Króla Salomona itd. Zaskoczcie mnie czymś :-) Z góry Wam dziękuję :-)

Witam szukam filmu który leciał wczoraj na HBO w okolicach godz 5-6, opowiada o sekcie w którym pewien facet ma wiele żon jest dużo wątków seksualnych i robi wiele rzeczy z tym związanych nielegalnie proszę o pomoc