Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmu, widziałem go dawno temu chyba na TVN7 ale w sumie to nie jestem pewien. Nie pamiętam lat produkcji - ale wydaje mi się, że to było coś między 1985-2000 rokiem. Pamiętam, że były tam chyba odniesienia do hakerów (nie jestem tutaj w 100% pewien) i gry w stylu Wolfenstein 3D - takie bardzo dos'owe (tego...

Co lepsze?

Szukam tytuły filmu w którym młody mężczyzna pracuje w radiu, czego nie pochwala dziewczyna z którą jest w związku. Z jakiegoś powodu, którego nie pamiętam, jedzie do innego miasta i spotyka się tam ze swoim wójkiem(?) kobieciarzem. Zatrzymują się w willi kochanki tego wójka. Pamiętam jeszcze, że ten wójek daje jednej...

więcej

Szukam filmu prawdopodobnie niemieckiego lub austriackiego (w filmie mówili po niemiecku). Oglądałam go jakieś 4 lata temu w tv, więc do najnowszych nie należy. Możliwe, że był to kryminał lub dramat. Z filmu pamiętam tylko tyle,że była sobie rodzinka 3 osobowa (rodzice i synek). Ojciec pracował w sądzie lub był...

Szukam bardzo dobrego filmu o sportach walki najlepiej w klatce , który z pewnoscia sie nie znudzi typu Po prostu walcz 1/2 , Gladiator
Prosze o odp jak najszybciej prosze ;)

Witam.
Bardzo dawno temu widzialam film, lecz tytulu nie pamietam. Wiem ze to byla komedia romantyczna i pamietam jedna scene. Para sie spotkala na stacji kolejowej i rozmawiali. Padlo pytanie o specjalny talent jaki on posiada, a on powiedzial ze potrafi wyrecytowac wszystkich prezydenow USA po kolei. A potem sie...

Witam !
Poszukuję już od paru ładnych lat filmu który widzę w pamięci jak przez mgłę. Wywarł on na mnie niesamowite wrażenie. Proszę szanownych forumowiczów o pomoc. Mam jego urywki w głowie przez całe życie. Nie daje mi on spokoju, pamiętam tylko tyle, że była woda, jaskinia, jakiś świat gdzie wędrowały dusze po...

niestety mam bardzo malo wskazówek. Film to jakis horror s-f , podejrzewam ze lata 1978-1989 ... . Jest jakas kobieta , zyje w miasteczku , w jakims domu . Jak do niego wraca to gwalci lub pro prostu uprawia z nią sex potwor cos na kształt osmiornicy. Ehh... . Film puszczany wiele razy na ALE KINO . Z góry dziekuje...

więcej

użytkownik usunięty

szukam filmu, który oglądałam dawno temu. to jest horror. akcja dzieje sie po tym, jak dziewczyna z chłopakiem mają wypadek, jedno z nich ląduje w szpitalu, drugie szuka tego pierwszego. jedyne, co pamiętam, to że ten szpital był bodajże świętej anny, a pielęgniarki często zbierały w nim krew, żeby jak się później...

Heyyy, szybko opowiem o filmie, którego nie znam tytułu, był to film o duchu :p Nie o Kacperku :p A więc rodzina na wakacje pojechała do gdzieś tam do takiego wielkiego zamku :p I tam jak nadeszła noc to rodzice położyli się spać i ten duch przyszedł do nich i tam gadał buuuu i wgl., a oni myśleli, że to żart i mówili,...

więcej