Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmu, który oglądałam kiedyś przypadkowo.. pamiętam tylko, że był on o
kobietach, które były w więzieniu i w nocy były zabierane do hotelu (?) i pracowały jako
prostytutki xd

Witam, poszukuję filmów gdzie papieros jest nieodłącznym akcentem w filmie, bardzo proszę o szybkie i trafne odpowiedzi.
Pozdrawiam!

Kojarzy ktoś film o kobiecie, która za wszelką cenę chciała być w telewizji.
Zaczęła kręcić film o dzieciakach z problemami z jakiegoś liceum, a ta kobieta zmanipulowała je do tego stopnia że zabiły jej męża.
Na końcu laska zostaje zamordowana, bo dzieci odpowiadają karnie za zbrodnie przez nią zaplanowaną.
Ostatnia...

więcej

http://images.rapgenius.com/74d3c1c9cd521d5b964b3ff29ec8bfa4.480x270x63.gif

Witam
Kiedyś oglądałem w publicznej telewizji film ale musiałem przerwać oglądanie i do dziś nie wiem co to za film i na którym kanale a najbardziej mnie nurtuje czy głównemu bohaterowi się udało to co chciał osiągnąć

film był z wysp brytyjskich, bodajże z irlandii (ale tutaj pewności nie mam) i opowiadał o pewnym...

więcej

Witam.
Znacie jakieś erotyczne romanse? Proszę o tytuły.
Pozdrawiam

Mam takie pytanie - jak zdefiniowalibyście gatunek "film historyczny"? Jakich przedziałów czasowych dotyczy? Co decyduje, albo powinno decydować, że film może zostać tak określony?

Film opowiada o tym jak kobieta choruje na raka.W kalendarzu zapisuje sobie swoją datę śmierci.Zatrudnia opiekunkę do dziecka,która po jej śmierci wiąże się z jej byłym mężem i razem wychowują dziecko

Bardzo proszę o pomoc. Film oglądałam dawno i pamiętam jak przez mgłę. To chyba jakiś romans. I gra tam aktorka podobna urodą do Angeliny Jolie. Aktora nie pamiętam. Z tego co pamiętam: jakiemuś mężczyźnie w mieście w którym jest przejazdem psuje się samochód i daje do naprawy a ze to małe miasteczko(nie wiem włoskie...

więcej

Witam pare lat temu oglądałem film
Jest on o młodej dziewczynie 20-28 lat ktora mieszka razem z chłopakiem , zaczyna brakować im pieniędzy , dziewczyna decyduje sie zarobić ciałem znajduje ofertę starszego pana ( chyba przez internet ) idzie do niego cały czas bardzo zawstydzona , okazuje sie ze on tylko z nią...