Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

niestety mam bardzo malo wskazówek. Film to jakis horror s-f , podejrzewam ze lata 1978-1989 ... . Jest jakas kobieta , zyje w miasteczku , w jakims domu . Jak do niego wraca to gwalci lub pro prostu uprawia z nią sex potwor cos na kształt osmiornicy. Ehh... . Film puszczany wiele razy na ALE KINO . Z góry dziekuje...

więcej

użytkownik usunięty

szukam filmu, który oglądałam dawno temu. to jest horror. akcja dzieje sie po tym, jak dziewczyna z chłopakiem mają wypadek, jedno z nich ląduje w szpitalu, drugie szuka tego pierwszego. jedyne, co pamiętam, to że ten szpital był bodajże świętej anny, a pielęgniarki często zbierały w nim krew, żeby jak się później...

Heyyy, szybko opowiem o filmie, którego nie znam tytułu, był to film o duchu :p Nie o Kacperku :p A więc rodzina na wakacje pojechała do gdzieś tam do takiego wielkiego zamku :p I tam jak nadeszła noc to rodzice położyli się spać i ten duch przyszedł do nich i tam gadał buuuu i wgl., a oni myśleli, że to żart i mówili,...

więcej

Oglądałem za małolata kiedyś w TVP. Para jechała autem na święta do rodziny lecz warunki nie sprzyjają i utykają gdzieś na pustkowiu w śnieżnej zamieci odtąd zaczyna się ich dramatyczna walka o przetrwanie.

Witam. około 10 lat temu oglądałem pewien film na TVP1 chyba, coś z cyklu okruchy życia. Z
fabuły pamiętam tylko to że małżeństwo szukało swojego synka, potem ojciec go znalazł w
domu pewnego starszego małżeństwa w kołysce z bardzo charakterystyczną szklaną
(kryształową) pozytywką, kołysanką . miała...

Wie może ktoś gdzie można go obejrzeć z napisami lub lektorem polskim?Bede wdzieczna za odpowiedz z góry DZIĘKUJE

Witam.
Bardzo dawno temu widzialam film, lecz tytulu nie pamietam. Wiem ze to byla komedia romantyczna i pamietam jedna scene. Para sie spotkala na stacji kolejowej i rozmawiali. Padlo pytanie o specjalny talent jaki on posiada, a on powiedzial ze potrafi wyrecytowac wszystkich prezydenow USA po kolei. A potem sie...

nie wiem nawet czy już miał premierę.

Zamożny uczony w średnim wieku zaprasza do współpracy młodego informatyka, który wcześniej wygrał jakiś konkurs aby pomógł mu w projekcie, który ma na celu stworzenie inteligentnego sztucznego życia. Młody jest pod wrażeniem osiągnięć starego w tej dziedzinie. Zaprzyjaźnia się...

więcej

mało co pamietam ten film, bo lecial on kilka dobrych lat temu w telewizji. Chyba to film familijny. Dziewczyna w szkole dostaje zadanie-ma napisac esej chyba o wakacjach/rodzicach, nie pamietam. W tym celu wybiera sie do innego miasta/panstwa w poszukiwaniu swoich rodziców bądź jednego z nich. Tam oprowadza ją i...

Witam
Może ktoś będzie mi w stanie pomóc usiłuję sobie przypomnieć tytuł filmu jaki kiedyś oglądałem to była jakaś młodzieżowa komedia romantyczna w której dość atrakcyjna dziewczyna pomaga mniej przystojnemu koledze w stosunkach damsko-męskich ;)
Pamiętam taką scenę jak mówi do tego chłopaka przy innych dziewczynach...

więcej