Film składał się z kilku odcinków. Główną rolę grała kobieta. Film z lat 90tych. Prawdopodobnie chodziło o Tajlandię. Główna bohaterka dostała karę śmierci, ale w końcu chyba jakoś wyszła. Nie jest to film "W matni", ale podobna tematyka.
Witam wszystkich maniakow filmowych:) dzis przypadkowo natknelam sie na film "Mariegold" i przypomnialam sobie podobny film ktory ogladalam okolo 2lat temu na HBO lub CANAL+:) pamietam cala fabule niestety nie pamietam ani tytulu ani tez aktorow. Film opowiadal historie mlodej kobiety ktora wyjechala w poszukiwaniu...
Szukam filmow, zeby mieć co oglądac przez swięta i zaczynam od komedii. A więc co polecacie w tej kategorii, z czego mozna sie nieźle ubawić?
Hejka szukam filmu z lat 1995 do 2010 nie pamiętam tytułu wiem tylko że główny bohater ma na imię Jeremie oraz że podrywał pewną dziewczynę z szkoły. Co do akcji to pamiętam tylko , że starszy brat Jeremiego i jego koledzy zgwałcili jego koleżankę przez co miał trudniej się z nią spotkać :). Wiem że strasznie mało tych...
więcejSzukam filmu, nie pamietam dokladnie ale byl on o "plodzie" lub nowordoku w brzuchu swojej mamy. To dziecko ( a moze byl przedstawiony jako mezczyzna w spioszku) spotkalo kolesia ktory pokaz mu caly zewnetrzny swiat jacy sa ludzie i wogole ale widac takze co on robi w brzuchu swojej mamy! Naprzyklad kiedy je......
Witam, oglądałem ten film z 10 lat temu i chciałem go sobie odświeżyć ale za nic nie mogę sobie przypomnieć sobie tytułu. Przypadkiem natknąłem się na gifa ze sceną z niego
http://33.media.tumblr.com/e29db13fa21fc8b7b539668149f2cb32/tumblr_mr9dmuIQYb1sc e2zro1_400.gif
Pomóżcie. Z góry dzięki
Szukam tytułu filmu, który widziałam jakieś 15 lat chyba w telewizji publicznej :D
Niestety, pamiętam już bardzo mało szczegółów-wiem że jakaś dziewczyna spotykała się z jakimś chłopakiem i wiem, że utkwił mi w głowie motyw kaczki :D że jak ona gdzieś szła to szła też z nimi jakaś kaczka:D
Film był czarno- biały- (i...
Witam szukam filmu ... Zbyt długo go nie oglądałem i jeszcze w innym języku , ale chodziło w nim o to że pewien mężczyzna znów stał się młodym (chyba nastolatkiem ) grał w kosza,
Wcześnie miał żonę i potem gdy stał się młodym chciał do nie wrócić . A na samym końcu filmu gdy gra w kosza to właśnie jego zona go ogląda...