wiem tylko, że dwie koleżanki się całowały, a jedna właśnie miała wychodzić za mąż. Może ktoś wie co to z film
Przypomniał mi się film który oglądałam jakiś czas temu ale nie mam pojęcia jaki był tytuł..
Film był o dziewczynie u której zostały koleżanki na noc, po czym drugie dziewczyny wymyśliły zakład o koronę na balu, tak więc zaczęło się polowanie na rzeczy które były na liście do zrobienia. Pamiętam jeszcze, że ta...
Przypomniał mi się film który oglądałam jakiś czas temu ale nie mam pojęcia jaki był tytuł..
Film był o dziewczynie u której zostały koleżanki na noc, po czym drugie dziewczyny wymyśliły zakład o koronę na balu, tak więc zaczęło się polowanie na rzeczy które były na liście do zrobienia. Pamiętam jeszcze, że ta...
Hej! Szukam filmu, a zupełnie nie znam tytułu.
Z tego co pamiętam niemieckojęzycznego, o jakiś (chyba neofaszystowskich) bojówkach. Jedyne co pamiętam, to że jedna z aktorek była blondynką, oraz jakąś akcję, gdzie niemiecka policja robi wjazd tym bojówkarzom na chatę.
Przypadkowo widziałem go kiedyś na HBO,...
Cześć wszystkim! Szukam jakiegoś dobrego filmu o zdradach. Dołujący i dający do myślenia. W sam raz na ten paskudny wieczór :)
Szukam filmu o romansie/miłości amerykanina i azjatki. Na plakacie filmu jest umieszczony las. W tytule jest chyba coś o sosnach albo modrzewiach...
Witam
Kiedyś oglądałem wspaniały film którego fabuła przedstawiała losy pewnego chyba Japończyka , który otworzył szkołę dla każdego . Mistrzowie sztuk walk się wkurzyli i nakazali ze tylko pobratymczy mogą się uczyć sztuk walk a jeśli nie zamknie szkoły zostanie ukarany . Został ukarany przez co , przez kolejne...