Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam szukam horrorów rozgrywanych gdzieś w górach albo w miejscach góropodobnych :D Turyści mieszkający w drewnianych domkach... z kominkiem, wiem spore wymagania ale może ktoś coś zna takiego?

pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc :)

Siemka. Szukam horroru który oglądałem jakieś 10 lat temu i był to prawdopodobnie nowy film więc można obstawiać koło 2004 roku ale to nic na 100%. Jakaś niezidentyfikowana postać lub siła zabijała ludzi. Bardzo możliwe, że był skopiowany motyw z The Ring gdzie ludzi odbierali telefon lub czytali sms który informował...

więcej

użytkownik usunięty

Czemu ona zdjęła i ZOSTAWIŁA swoje buty i zdjęła skarpetki? (nie widać ich ale botków na gołe stopy się nie nosi)
http://www.youtube.com/watch?v=rUvrILPBEOI

Witam, poszukuje pewnej polskiej komedii kreconej w latach 70. Zima, grudzien, świeta. Dwóch złodzieji okrada złotnika/jubilera. Chyba byli przebrani za Świetego Mikołaja. Potem pomyłkowo rozdali skradziony łup (głownie zegarki) dzieciom w domu dziecka. Film ten oglądałem kilka razy,ale chyba ostatni raz widzialem go...

więcej

Proszę o pomoc.
Film oglądałam dawno i pamiętam jak przez mgłę. To chyba jakiś romans. I gra tam aktorka podobna urodą do Angeliny Jolie. Aktora nie pamiętam.
Z tego co pamiętam: jakiemuś mężczyźnie w mieście w którym jest przejazdem psuje się samochód i daje do naprawy a ze to małe miasteczko(nie wiem włoskie...

Cześć, bardzo prosiłbym o pomoc w poszukiwaniach. Tak z 10 lat temu oglądałem w publicznej tv raczej serial (prawdopodobnie anglojęzyczny), który trzymał się klimatu westernów. Fabula wyglądała tak, że ktoś trafiał w jakieś tarapaty i znikąd pojawiały się dwa rewolwery. Bohater zazwyczaj idąc po trupach (dosłownie) do...

więcej

Witam!
Potrzebuję tytułu filmu, który sobie mgliście przypominam z końca lat 90 lub około roku 2000, tak więc był wyprodukowany w latach 90 lub 80.
Film stanowił jakby parodię czy pastisz kina s-f. Opowiadał zdaje się, że o jakimś reżyserze lub scenarzyście, który miał nakręcić jak najgorszy film s-f. Reszta to taka...

więcej

Hej. Pamiętam, że jakoś dwa-trzy lata temu oglądałam film, wtedy był on nowy ;) Pamiętam, że głównymi bohaterami był tam ojciec, który bodaj komentował mecze baseballa, oraz jego syn z rodziną- mieli nowoczesny 'inteligentny' dom, dwoje dzieci. Zostawili te dzieciaki pod opieką dziadków w tym domu. No, coś mniej więcej...

więcej

Witam,
poszukuję bajki (prawdopodobnie disneya i prawdopodobnie tworzona przez studio pixar) w której jedną z ról grał świetlik świętojański. Jest on zakochany w księżycu. Nie pamiętam dokładnie jaki był głównym motyw bajki, z tego co mi się kojarzy to chodziło o jakiś ślub, któremu koniecznie trzeba było zapobiec....

więcej

Witam, szukam filmu który dział się w USA w latach 40-tych albo 50-tych, było to o chłopcu który chciał mieć swój samochód ale nie ma prawa jazdy. Wybiera auto które zobaczył w pobliskim komisie. Podczas oględzin przypadkowo rozrywa mu dach [ bo to kabriolet ] i może co jeszcze uszkodził ale nie pamiętam, więc musi...