Ludzie, gdzie wasza tożsamość, rozpoznawalność, barwy? Ja rozumiem że można się zmieniać ale dlaczego na gorsze? Dlaczego z przejrzystego, intuicyjnego portalu zmieniliście się w nieczytelny bubel, który razi w oczy niczym pierwszy śnieg?
Jestem tu od lat i czułem się tu "jak w domu" ale teraz jestem naprawdę...
Kolejna zmiana która jest po prostu idiotyczna. Wpisując jakiś film który się chce obejrzeć
lub się oglądało wyskakuje średnia ocena np. 7,5 liczba oddanych głosów, ile osób chce
dany film obejrzeć a nie ma POKAZUJE OBECNEGO MIEJSCA W RANKINGU no chyba że film
jest w top 500. Normalnie ci co decydują o tych...
Nowa szata graficzna mi również nie podoba się, aczkolwiek taką zmianę potrafię zrozumieć (kiedyś może się do niej przyzwyczaję). Nie potrafię jednak pojąć jak można rezygnować z dobrych i sprawdzonych opcji. To był jedyny portal jaki znałem, gdzie miałem możliwość aby mieć na stronie startowej "kokpit", którego wygląd...
więcej
Dodaj nową osobę do ulubionych.Potem wejdź w swoją zakładkę na profilu ludzie filmu
(gdzie są oceny aktorów).Tam daj ocenę i ewentualnie usuń z ulubionych.
Ale z deka denerwujące jest to , że nie ma funkcji <Średnia ocena znajomych> tylko ten porąbany pasek do przesuwania i teraz , żeby np. dać lajka znajomemu trzeba powolutku go sobie przesuwać. Wcześniej klikało się w Średnia ocena znajomych i wszyscy wyskakiwali. Było ok , teraz nie jest.
Tyle zmian już zaszło w tym portalu, sporo dobrych, sporo niepotrzebnych ale nadal
brakuje jednej istotnej, moim zdaniem rzeczy. Małego wykresiku, przy ocenie każdego
filmu, który pokazywał by ile, jakich ocen film dostawał. Może być nawet bez konkretnych
liczb. Chodzi o to by było wiadomo czy film ma 5, bo...
Witam, poszukuje podobnego tematycznie filmu do Bodyguard. Tez o piosenkarce, Muzyka
chyba lata 80. Pamiętam ostatnio scenę filmu jak artystka śpiewa w jakimś klubie a jej
ochroniarz odchodzi. Bardzo prosze o pomoc
Witam . Chodzą za mną dwa filmy a nie znam tytułów. Proszę o pomoc.
1 Film chyba z lat 90 o jakimś złodzieju dzieł sztuki. Zakochuje się w dziewczynie - podstawionej policjantce, kradnie obraz a potem oddaje go do muzeum. Pamiętam z akcji oddawania obrazu że włączył alarm pożarowy i gdy woda zaczęła pryskać na obraz...