Przy każdym filmie obok oceny było podane, które miejsce zajmuje film w rankingu światowym. Po zmianach ta informacja zniknęła bądź została przeniesiona w inne miejsce, ktoś wie gdzie to jest?
waszym grafikom kury szczać prowadzać a nie grzebać przy stronach i układach graficznych,kto tym pajacom pracę dał?
Ja jestem w opozycji do standardowego filmwebowicza i nie narzekam. Wg. mnie
nowe opcje w postaci oceny aktorów i podpowiedzi odcinków seriali są przydatne.
Szata graficzna schludna i w porządku, jak dla mnie wszystko jest dość przejrzyste
(choć rzeczywiście chyba ten wcześniejszy układ był bardziej intuicyjny,...
Przebiliście wszystkie strony, w braku czytelności strony internetowej, to naprawdę trzeba wykazać się talentem i pomysłowością. Dziś dla polaka nie różni się ona wiele od azjatyckich krzaczków.
Mistrzostwo świata - gratulacje!
nowa szata graficzna filmweb jest tragiczna, rozmyta brak na pierwszy rzut oka ładu i składu, jak seriale to już bez zsumowania wszystkich odcinków, film-to bez skomprymowanych podstawowych info. Ogólnie bez wyrazu.!!!! Stara szata geaficzna była o niebo lepsza, przejrzysta i treściwasza. Prosimy o powrót do...
produkcja irańsko-niemiecka. Zaczyna się od odczytania testamentu kobiety Iranki, która
uciekła z kraju. Jej dzieci mają odnaleźć sojego brata, o którym nie mieli pojęcia. Film na
konieć wciska w fotel! Tytuł chyba na R....
Skoro już psujecie filmweb moglibyście stworzyć opcję aby można było wpisać komentarz dlaczego chcę zobaczyć dany film. Dodaje filmy do obserwowanych i mam ich chyba z 200 (nie mogę sprawdzić bo popsuliście) z czasem nie wiem czemu chciałbym zobaczyć dany film czy to przez aktora czy przez fabułę itd. Taki komentarz do...
więcej
1. Opowiadała mi o nim koleżanka, ale niestety nie pamiętała tytułu.
Opowiadał on o (chyba) 11 letniej dziewczynie, która była molestowana i katowana
przez konkubenta matki. Ona nie mogła powiedzieć o tym swojej mamie, a była tam
taka scena jak ona zemdlała w szkole i jak ją zawieźli na pogotowie, to tam wszyscy...
ZMiana kokpitu na stary i tak nic nie daje, bo nadal filmy sa wyswietlane wedlug nowego układu niestety
Zasady gry - dla nowych użytkowników ;) starym wyjadaczom nie trzeba już
przypominać :)
1. Gra polega na przedstawieniu 3 znaków szczególnych filmu. Najlepiej
jakieś krótkie słowa/zwroty.
2. Nową zagadkę wrzuca ten, co odgadł ostatnią, dopiero po potwierdzeniu odpowiedzi
przez zadającego.
3. Film musi mieć...