http://kwejk.pl/obrazek/2167859/zintegrowana-grafa.html
spodobał mi się ten aktor w wątpię czy na kwejku ktoś normalnie odpowie.
Witam. Poszukuję filmów o wymienionej wyżej tematyce, ale dodatkowo zawierającej
wątek destrukcyjnej miłości- pięknej, wielkiej, ale niszczącej bohaterów, którzy są
uzależnieni od tego uczucia itd. Chodzi mi o filmy skupiające się na emocjach, psychologii...
Tak się kiedyś nad tym zastanawiałam, czy znam tego typu...
...na stronie głównej danego aktora/aktorki , dla ilu osób jest on/ona ulubioym
aktorem/ką bo mnie trafi...resztę jakoś zniosę ale brak tych danych jest nie do przyjęcia
i wkurza na maksa...
nowa wersja filmwebu to zwykły kał. nie mówię tu o oprawie graficznej - w tym
przypadku można przyzwyczaić się do największej nawet brzydoty. nie potrafię jednak
pojąć, czym kierował się pomysłodawca kretyńskiej propozycji usunięcia ocen
poszczególnych obrazów filmowych w przypadku przeglądania filmografii danego...
W latach osiemdziesiątych jako podgatunek kina kopanego rozwinęło się tzw. ninja-sploitation. Każdy z pewnością kojarzy arcydenną serię Amerykański Ninja która stała się niemalże symbolem kiczowatego kina lat osiemdziesiątych. Jednak filmy z Dudikoffem nijak nie mogą się równać z pozostałymi przedstawicielami...
Mnie zdecydowanie drażni to, że jak się wejdzie w profil jakiegoś aktora,reżysera etc. i
przegląda się filmy to nie wyświetla się ocena społeczności. Kiedyś głównie tym się
wzorowałem.
---DO PRODUCENTÓW FILMU---
W następnej części proszę o przyznanie głównej roli aktorce "Nicola Peltz".
Te jej piękne ZIELONE oczy są boskie :)
Witam, poszukuję filmu, który opowiada o tym, jak były żołnierz ma zaplanować zamach na
prezydenta, z tego co pamiętam, to był w 3 miastach, wybrał 1. Podczas zamachu dostał
kulkę, ukradł jakiś samochód, i uciekł do dziewczyny(?) kumpla, który zginął w wojsku. Ona
go operowała i wyjęła kulę. Zna może ktoś tytuł...
Witam.
Prosiłbym o podanie filmów z kryterium podanym w temacie, dodatkowo mogą być góry,
za przykład mogę podać Rambo: Pierwsza Krew. Szukam czegoś w tym klimacie, choć
gatunek niekoniecznie musi być ten sam, właściwie preferowałbym coś przygodowego,
choć zadowoli mnie każda propozycja. Mają być lasy z U ES A.