Czesc, poszukuje filmu w ktorym dziewczyna (chyba Mary) i jej ojciec czesto sie wspinali do czasu choroby
jej taty. Dziewczyna postanawia zdobyc pieniadze na operacje ojca. ?Mary? i jej przyjaciele (jeden z nich
chyba nazywał sie Gas) napadaja na bank i zdobywaja pieniadze. Ona wykorzystuje przy tym umiejetność...
Witam był taki film. Pewien milioner zaprosił na wyprawe swoich 2 kolegów jednym z nich był murzyn,rozbili
się i niedźwiedź później zjadł murzyna. Poda ktoś tytuł filmu? BŁAGAM
Kobieta ma wypadek na drodze. Zostaje przygnieciona do drzewa przez samochód. Nie mogą jej ruszyć, bo
umrze, więc czekają na jej męża, żeby mógł się z nią pożegnać. Z góry dzięki.
Witam, szukam filmu biograficznego jak Richard Avedon zaczynał strzelać fotki dla Harper's Bazaar.
Przeważnie przez cały film pykał fotki aktorce która grała role Audrey Hepburn. Jaki to tytuł tego filmu???
Serdecznie zapraszam do odwiedzenia mojego bloga i zapoznania się z zamieszczonymi na nim tekstami
dotyczącymi wybranych dzieł filmowych (i nie tylko).
http://pryzmatkultury.blogspot.com/
Witam
Szukam filmu który widziałem 15 lat temu w telewizji. Prawdopodobnie jest to film s-f. Pamiętam tylko jedną
scenę: bogata rodzina je kolacje w jadalni, nagle czas się zatrzymuje i całe otoczenie dookoła ulega zmianie-
znikają ładne meble, zastawa etc. rodzina dalej siedzi na swoich miejscach ale wyglądają...
Witam
Szukam filmu który widziałem 15 lat temu w telewizji. Prawdopodobnie jest to film s-f. Pamiętam tylko jedną
scenę: bogata rodzina je kolacje w jadalni, nagle czas się zatrzymuje i całe otoczenie dookoła ulega zmianie-
znikają ładne meble, zastawa etc. rodzina dalej siedzi na swoich miejscach ale wyglądają...
Witam
Cześć.
Jak w temacie poszukuje filmu w którym jakiś demon wchodził w ciała innych ludzi, pamiętam taką scenę
kiedy facet siedział na przesłuchaniu i jakiś lekarz, psychiatra zadzwonił do niego a kiedy ten odebrał telefon
lekarz poprosił jakaś osobę i po chwili ta osoba odezwała się w ciele tego kolesia.
Ciężko to...