A więc szukam pewnego filmu, na pewno sprzed 2005. Niestety pamiętam tylko kilka scen. Bohaterowie szli do
jakiejś krainy i mijali bardzo niebezpieczne przeszkody. Wiem, że chodzili po jakimś wielkim, walącym się moście
linowym, nad przepaścią) było wśród nich kilkoro dzieci, co chwile ktoś ginął, szli też po...
A więc szukam pewnego filmu, na pewno sprzed 2005. Niestety pamiętam tylko kilka scen. Bohaterowie szli do
jakiejś krainy i mijali bardzo niebezpieczne przeszkody. Wiem, że chodzili po jakimś wielkim, walącym się moście,
było wśród nich kilkoro dzieci, co chwile ktoś ginął, szli też po takiej wysokiej skale i wtedy...
szukam pewnego filmu, niestey nie pamietam tylko kilka szczegółów. Była tam dziewczyna lub chłopak
który/a umarł/a ale przed śmiercią napisał/a listy, które jego/jej przyjaciółka miał czytać co rok. I ta
przyjaciółka co roku jeździła do jej domu a rodzice dawali jej list. Pamiętam, że W jedym liście były zawarte 2...
hej, szukam filmu, który oglądałam sto lat temu w TV. chyba francuski, ale nie dam sobie ręki uciąć. obyczajowy z wątkiem romantycznym ;)
bardzo brzydka dziewczyna wyprowadziła się do dużego miasta, gdzie poznała przypadkiem mieszkającego nad nią artystę, chyba malarza. mężczyzna był nią zachwycony mimo jej brzydoty....
Hej! Jak wyżej szukam filmów o gejach, zaznaczam, że czytałam podobne tematy tutaj na forum, jednak to nie
zaspokoiło mojego "głodu". :> Wszystkie komedie + filmy w klimacie Bobby'ego odpadają. Najchętniej coś
podobnego do "Brokeback Mountain" a jeszcze bardziej "Moje własne Idaho". Z góry dziękuję za propozycje!...
Wie ktoś może, czy w jakimś polskim filmie zostało użyte słowo c.h.u.j? Jakoś się jeszcze z nim nie spotkałem, nawet w słynnych "Psach" (i innych filmach Pasikowskiego) pomimo dużej wulgarności filmu to słowo nie padło.
Film opowiadał historię miłości dwójki dzieciaków z przedmieścia. Bodajże mieszkali na przeciwko siebie. Film
jak tysiąc innych. Szkopuł w tym, ze ten film miał świetną narracje. Ta sama scena była pokazywana z
perspektywy chłopca, oraz dziewczynki. Zaraz po sobie. Kojarzycie może ten film?
Film bodajże z lat osiemdziesiątych, opowiada o dziewczynie która romansuje ze swoim
nauczycielem ( chyba od wuefu ) i zaczyna na nią polować jakaś zazdrosna dziewczyna.
Pamietam na przykład scene pod prysznicem w szkolnej szatni, gdy główna bohaterka sie
kąpie i nagle ktoś wyłącza światło... A na końcu filmu...
Cześć wszystkim :> Poszukuje filmu , którego niestety bardzo mało pamiętam , mam tylko w głowie pare
skojarzeń związanych z tym filmem a mianowicie
wiem, że główną rolę gra tam dziewczynka która po śmierci albo rodziców albo jednego z nich trafia do
zamku kogoś ze swojej rodziny. znajduje i doświadcza tam różnych...
Zasady gry - dla nowych użytkowników ;) starym wyjadaczom nie trzeba już
przypominać :)
1. Gra polega na przedstawieniu 3 znaków szczególnych filmu. Najlepiej
jakieś krótkie słowa/zwroty.
2. Nową zagadkę wrzuca ten, co odgadł ostatnią, dopiero po potwierdzeniu odpowiedzi
przez zadającego.
3. Film musi mieć...