Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Pamiętam niewiele. Para kumpli weszła do sklepu, w którym po jakimś czasie doszło do napadu. Jeden z nich wyrwał jednemu z bandytów broń, zastrzelił złodzieja i załatwił pozostałych wspólników złodzieja, ale przy okazji ginie wraz z ostatnim przestępcą. Cała sława spływa na jego kolegę, który w momencie jak policja i...

więcej

Sory, ale to nie jest film znaki. na pewno

Głównym bohaterem filmu jest chłopiec który w niebie czeka na swoją kolej żeby się urodzić, ale kiedy to ma się stać on nie chce się urodzić, wiec zostaje zesłany na ziemi wraz z przydzielonym mu opiekunem żeby zobaczyć jak wygląda świat. W tym czasie na ziemi nie rodzi się żadne dziecko bo ten chłopiec wstrzymuje...

Witam. Szukam pewnego filmu, który widziałem tak dawno, że pamiętam tylko parę scen z niego. Mianowicie pamiętam tylko dwie sceny. Pierwsza: Jacyś goście są w pomieszczeniu gdzie testują jakąś broń?, albo nie wiem co w każdym razie ma to kształt i wygląd kostki lodu. Sprawili aby ta "kostka" się rozpuściła i popłynęła...

więcej

Nie pamiętam dobrze o czym był ten film, bo dawno go oglądałam, ale wiem że było to o takiej dziewczynie. Pamiętam taką scenę kiedy ona chciała wyrzucić do morza chyba perłowy naszyjnik ale on do niej wracał i ona rzuciła się do tego morza razem z nim. Przypominam sobie też, że z tej wody wybiegły konie i na grzbiecie...

więcej

film opowiada o losach 4 lub 5 Chinek/Japonek.jedyne co pamietam to scena,w ktorej jedna z kobiet
myje niemowle w wanience,i przez przypadek topi dziecko.
czy ktos zna i kojarzy ten film?

Nie wiem jak się nazywa, ktoś mi powie? Więc oglądał wczoraj kawałek tego filmu w którym
były nastoletnie murzynki, w tym taka gruba, co uczyły się jakoś bardzo źle, nauczała ich
jakaś jedna nauczycielka, tamta gruba miała jakieś problemy podobno, z tego co mi ludzie
mówili co wczoraj oglądali.

Szukam filmów podobnych do Edge of tomorrow. Czy po prostu zbliżonych klimatem do gry starcraft. Jakaś przyszłość...żołnierze...

Hej, hej!

Poszukuję filmów, w których bohater przeżywa podróż do przeszłości, dosłownie albo tylko w przenośni; gdzie patrzy na swoje życie licealne itd. Np. jak w "Dziś 13 jutro 30", "Family Man" albo "Peggy Sue wyszła za mąż". Mogą być też film o klasowym spotkaniu po latach. Generalnie o przemijaniu i...

witam, poszukuję pewnego filmu.

na 99% kino familijne. z tego co pamiętam był tam niemy chłopiec i przeniósł się do świata, w który zabrała
go jakaś wymyślona (?) dziewczyna. w tym świecie mógł on normalnie mówić. poza tym był też chyba jakiś
motyw z cyrkiem i trampoliną, która jakby pochłaniała ludzi