Witam. Tematów już takich było tysiące, ale również mam kłopot :\
Lata temu oglądałem film w TV, który opowiadał o pobycie jakichś kobiet/dziewczyn w psychiatryku ..
Wydaje mi się, że one uciekły, tam były jakieś podziemia (?) chyba ich kryjówka .. uciekały chyba raz przed
kimś i jedna drugie przytrzasnęła dłoń...
Film jest nagrany w londynie. Akcja dzieje się podczas zamieszek (chyba 2011r.) opowiada o chłopaku który
celowo pobił policajanta pod komistriatem/komenda, zeby pojsc do wiezienia w ktorym znajduja sie ludzie
ktorych chce on zabić. A dzieje się to wszystko, bo pobili oni dotkliwie jego dziewczyne w wyniku czego...
a wiec tak, Znam kawałek fabuły, byl to chyba horror albo thriller.... jakis chlopak wybiera sie do szkoly albo
koledzu, bo jego przybyciu zaczynaja ginac studenci, nikt nie wie o co biega i on stara sie wyjasnic to z grupa
znajomych, pamietam ze chyba ukrywali sie w jakims kosciele? jakos tak, a na koncu sie...
Hej,
jak w temacie:) szukam filmu który ma taki sam klimat jak Sztorm stulecia.
Możecie jakieś mi polecić?
Jak w tytule ;) Poszukuję filmów, które poruszają temat reżyserii i/lub aktorstwa. Proces tworzenia filmu, praca
poszczególnych członków ekipy, wcielanie się w role aktorów.
Witam. Około rok temu oglądałem film, którego tytuł i głównych aktorów nie mogę sobie
przypomnieć. Akcja rozgrywała się głównie w więzieniu do którego trafiła dwójka głównych
bohaterów (przez przypadek). Pamiętam jeszcze, że pod koniec udaje im się uciec i po
drodze spalić zakład karny w którym przebywali. Dodam...
Szukam dwóch filmów:
1. facet jeździ na wózku, żeby kobiety się nad nim użalały i łatwiej szły z nim do łózka. Główny bohater
orientuje się, że tamten udaje i chce go zdemaskować. W jeden scenie zrzuca nawet tego złego ze
schodów, ale tamten twardo udaje, że nie chodzi. Ostatecznie główny bohater jakoś go...
Dzień dobry,
około 2-3 lat temu oglądałem film akcjki kręcony w Budapeszcie. Po tych latach chciałbym do niego
wrócić, nie mam jednak pojęcia jak brzmiał jego tytuł.
Fabuła polegała na zapobiegnięciu zamachowi podczas jednego ze szczytów liderów europejskich
państw. W filmie pojawia się główny bohater będący...
http://www.filmweb.pl/film/Hangar+10-2014-701608
Film juz dawno po premierze a nie można ocenić, proszę więc o odblokowanie oceny...