Witam.
Szukam filmu którego fabuła rozgrywa się w Hong Kongu. Film jest prawdopodobnie
produkcji amerykańskiej/angielskojęzyczny, był emitowany w telewizji na TVP2 lub
Polsacie ok 2000roku. Pamiętam, że główny bohater, Amerykanin jest prezesem lub
właścicielem jakiejś korporacji (jakiś milioner) ma konflikt z...
Witam , z tego co pamietam film opowiada o nastolatce tańczącej Hip-Hop typowej buntowniczce, jedyne motywy z tego filmu które
pamietam to to że miałą chyba brata młodszego który jej wpadł do wody/ morza etc nie pamietam czy sama
go tam nie wrzuciła. 2 motyw to jest sex na kanapie ze swoim "ojczymem" ? . Wiem że ta...
ostatnio obejrzałam serial animowany Legenda Aanga, czy ktoś może polecić mi podobnego do tego?
(legenda korry znam)
z góry dzięki :)
Dręczą mnie 2 filmy i nie znam tytułów.
1.Młoda dziewczyna ucieka z domu i zamieszkuje z chłopakiem później on ją bije i ucieka od niego (chyba). Następnie
pracuje jako striptizerka. Poznaje wojskowego i się z nim umawia przy czym ona ma dzieci. Na koniec ona zabija tego faceta
i zostaje skazana na karę śmierci...
Witam, mam wielką prośbę do Was. A mianowicie, oglądałam w kinie film ( było to dość dawno - około rok
temu) i zapomniałam tytułu. Opiszę w skrócie fabułę tego filmu i mam nadzieję że mi pomożecie. Była
rodzina, która miała spotkać się na uroczystej kolacji, lecz wszyscy oprócz jednego człowieka(brata i jego...
Oglądając filmy takie jak np. Igrzyska Śmierci czy V jak Vendetta, bardzo spodobał mi następujący motyw:
istnieje zły system, ktoś się jemu przeciwstawia, a następnie dochodzi do rewolucji. Zna ktoś może tytuły filmów,
które również mają taki motyw?
Witam serdecznie
Film oglądałem jakies 2 lata temu na HBO , francuski film. Miał nazwe DŁUG ale to widocznie nie oryginalna nazwa.
Oglądałem od połowy , akcja na początku działa się w więzieniu gdzie niewinnie osadzony główny bohater dzielił cele z
psychopatą. Nie wiedząc o tym zaufał mu opowiadał o rodzinie itd....
Witam mam pytanie jak można zmienić ustawienie ilości seriali wyświetlanych w gadżecie
"nadchodzące odcinki"
Z góry dziękuje :)
Hej, nie wiem czy ktoś może będzie wiedział czego szukam, ale kiedyś, kiedyś ogladalysmy z koleżanką
kawałek filmu, ale nie mamy teraz pojęcia jaki to tytuł. Ja pamiętam tylko tyle, ze było sobie małżeństwo z
córką chyba i pewnego dnia, żona wyszła wyrzucić śmieci z rana, czy coś ją niepokoilo i znalazła w ogrodzie...
Witam, szukam tytułu tego filmu.
Jest on nieco podobny klimatem do Sin City.
Bohaterami jest para która w typowo amerykańskim samochodzie jedzie nocą odosobnioną drogą chyba gdzieś przez jakieś pustkowie. Potrącają oni pieszego i postanawiają zabrać jego zwłoki ze sobą. Trup jednak ożywa w ich samochodzie i zaczyna z...