Szukam filmu o ludziach skazanych za coś, chyba brakowało miejsc w więzieniach czy coś, już nie pamiętam. Ktoś wpadł na pomysł żeby wywieść tych ludzi na wyspę. Pamiętam że była tam zima. Przy ściąganiu ich na tą wyspę, była telewizja chyba, dziennikarze. Dostali jedną łódź którą mogli dopłynąć do specjalnego punktu...
więcej
Szukam jakiś filmów o psychopatycznej miłości.
Oglądałam już:
Strach, Zauroczenie, Trujący bluszcz, Pupilka profesora, musisz być mój, osobista trenerka, żona z internetu...
Możecie podać tytuły filmów o zbliżonej tematyce?
Mam dla was rebus filmowy do rozwiązania. Nie ukrywam, że po prostu potrzebuję waszej pomocy, bo sama rozwiązuję zaledwie część.
Oto rebus: http://zmniejszacz.pl/zdjecie/176/1039962_filmy.jpg
Drugi obrazek to "Władca pierścieni" (ma to znaczenie która część?), a trzeci, jak sądzę, "Prawdziwa historia".
Pytaniem...
Witam. Widziałem kiedyś pewien film i chciałbym sobie go odświeżyć. Nie jestem pewien czy czasem nie
francuski komedio dramat. Było to o chłopaku, który nie chciał chyba wychodzić z mieszkania, a ojciec
przyprowadził mu w końcu pewną dziewczynę. W tym filmie był dziwny motyw tego, że chlopak próbował
przeciąć...
facecie,który siedzial i razem z innymi kopał kilofami,pozniej kojarze,ze wydostal sie jakos na wolnosc,spotkal tam dziewczyne,ktora dowiedziala sie o nim rzecz,przez ktora posadziliby go znowu,szantażem zmusila go do malzenstwa,wkoncu nie wytrzymal i nie chcial jej to ona podala na policje ta rzecz,ktora wiedziala o...
więcej
Witam drodzy filmwebowicze.
Mam prośbę do was względem jednego filmu. Poszukuje filmu z przedziału 2000-2012 jest to film który jest w
języku hiszpańskim ew angielskim. Fabułę pamiętam średnio,...
Jakis czas temu oglądałem film. Pamiętam z niego tylko tyle że byla dziewczyna i dwóch mężczyzn. Jeden był z bogatej rodziny,
rodzice podarowali im dom na nową drogę zycia. Ona przez cały film olewała jednego ktory ciągle się starał i na koncu filmu jest scena
jak się całują na trawie i ludzie(chyba jakas wycieczka?)...
Witam jakiś czas temu byłam w kinie i była zapowiedz filmu o chłopcu, który zaprzyjaźnił się z pasem. Wydaje mi się ze to był jakiś dziki pies, bo kazali zabijać te pieski. Oczywiście ten chłopiec bronił tamtego swojego przyjaciela psa. Wydaje mi się, że jeszcze to w czasie wojny było. I film chyba francuski. W każdym...
więcej