To był film o 2 przyjaciółkach jedna z nich prubowała odebradź rodziców jednej z nich pamientam że np
wyżuciła kozaki do wody a tata jej przyjaciółki dałj pieniondze na nowe buty jej matka była chora a film
zaczynał sie od sceny na ogromnej chuśtawce ogl go pare lat temu
Proszę o polski tytuł tego filmu, który jest w teledysku, bo ruskiego nie znam niestety.
https://www.youtube.com/watch?v=IZTNjFxB9OQ&index=80&list=PLkIQM5DAA2RBEppccCfhk HbHYotfaJk0l
Mam 2 wolne bilety na jutrzejsze seanse: jeden na "W sprawie Susan Sontag" w Kinotece o 14:00 a drugi na "Mapy gwiazd" o 18:30 w Multikinie,
502555265, Agnieszka
Kobieta ma wyjść za mąż, ojciec jej jest bardzo bogaty zarówno i ona. Dochodzi do ślubu ojciec nie widzi nic dobrego w zięciu. Po ślubie jadą na jakąś wyspę z znajomymi nurkować. Kobieta nie za bardzo przepada za wodą i pływaniem. Mąż przekonuje ją by założyła kombinezon i poszli nurkować. Pod wodą kobieta ginie ,...
film co najmniej 15 letni bo pamiętam że oglądałem na VHSie i nie od początku.
motyw jakieś wycieczki szkolnej w wieku raczej 12-17 lub mniej (nie były to melanżujące nastolatki)
Zwiedzali jakieś lasy, góry coś takiego, ich ścieżki skrzyżowały się z jakimiś kryminalistami początkowo uciekali
przed nimi ale później...
Witam,
dobrych kilka lat temu oglądałam serial, z którego niewiele pamiętam, nawet tytułu. Wydaje mi się, że historia
odgrywa się w W. Brytanii. Była tam kobieta, która remontowała ogromny dom, a potem zamieszkałą w nim z
mężczyzną (jakimś wysoko urodzonym, bo jego rodzina dziwnie patrzyła na tą kobietę). Pamiętam...
Witam, szukam filmu w którym jakiemuś gościowi wyprali mózg i wgrali wspomnienia, pomagała mu kobieta, dzwonił chyba
do sąsiadki żeby potwierdzić że mieszka obok, ale ona nic o tym nie wiedziała, potem pojechał z tą kobietą do jakiejś
opuszczonej jednostki wojskowej chyba i tam znalezli miejsce gdzie to wszystko...
Witam!
Poszukuje filmu najprawdopodobniej czeskiego
Pamiętam tylko urywki chodziło o to że dziewczyna zaadoptowała murzynka bez wiedzy
swojego chłopaka nacjonalisty.
Pozdrawiam!
Witam, poszukuję filmu, który parę lat temu widziałem w TV. Pamiętam, że młody chłopak odzyskuje prawo jazdy i mówi rodzicom, że jedzie na imprezę. Pojechał do swojej dziewczyny, lecz ta dowiedziała się, że jedzie do innej i w nerwach rozwaliła jego telefon. Chłopak pojechał do jakiejś dziewczyny poznanej przez...
Główny bohater opowiada swoją historię życia, o jakiejś trupie cyrkowej, obrazki z życia jakiejś wioski, ciężko mi przypomnieć dokładniej, osobliwy humor. Przypomina mi się scenka jak w jakiejś knajpie dwóch stałych bywalców założyło się, że jeden nie wypije 20 czy 30 piw, wygrywa zakład - drugi zjada...