Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

NAJPIĘKNIEJSZY SOUNDTRACK

użytkownik usunięty

JAk uważacie? Jak film ma najpięknejszą ścieżkę dźwiękową?
Mój typ: Władca pierścieni i Requiem dla snu

Wiem, ze to forum o filmach, no ale muszę znaleźć ten tytuł i mam nadzieję, ze mi w tym pomozecie. Ksiazke
czytalam bardzo dawno tenu, wiec pewne fakty moga sie nie zgadzac. Mlody chlopak z francuskiej wioski
musi ciezko pracowac, rabac drzewo, ojciec zneca sie nad nim fizycznie. Jednak chlopiec jest bardzo...

Co obejrzeć?

użytkownik usunięty

Cześć. Poleci ktoś jakieś dobre filmy grozy? Tylko nie wampiry i tym podobne. Coś na styl "Halloween". Dużo
właśnie mam obejrzanych ze starszych produkcji.

szukam filmu akcja dzieje się podczas II wojny, początku nie pamiętam... Mąż wyjeżdża na wojnę,
kobieta zostaje sama z synem i jest w ciąży. Niemcy zajmują dom , jakiś Niemiec jej pomaga, córka
umiera, męża odnajdują ale jest sparaliżowany.... potem ona zachodzi w ciąże z bliźniakami,
projektuje chyba...

Wie ktos moze jaka to muzyka jak szli w kanale lub w piwnicy i ten dubstep w tle co to bylo ??

Wszystko jak przez mgłę, 2 ludzi spędzających weekend/wakacje w domku nad jeziorem, naokoło las. On po
pewnym czasie zwariował, stał się psychopata, uwiązał ją przed domem i znęcał się nad nią. Ona podejmuje
próby ucieczki łódką przez jezioro na drugą stronę. Kojarzy ktoś? Będę wdzięczna :)

Film z lat 2006-2010 dramat psychologiczny, produkcja skandynawska?? Opowiada o związku który nie zna granic w swej miłości. Postanawiają zabić człowieka. Sąd skazuje ich na kare śmierci, wyrok wykonany w tym samym czasie na zakochanych. Po śmierci przenoszą sie do innego świata gdzie nie mogą sie odnaleźć zostawiają...

więcej

szukam 2 filmow :

1- Film oglądany w latach bodajże 90-99 moze starszy .
Film opowiada okolo 20 letnim cłopcu ktory zyje z ojciem w lesie ,zmarła mu matka . chłopiec chyba lekko upośledzony nie pamiętam dokładnie.
Ojciec gruby i charakterystyczny watek filu to : to ze ojciec zbierał zabite zwierzęta na drodze...

więcej

Szukam starej polskiej animacji o człowieku który podpisuje pakt i czego nie dotknie zamienia się w złoto.

Film z lat 2006-2010 dramat psychologiczny, produkcja skandynawska?? Opowiada o związku który nie zna granic w swej miłości. Postanawiają zabić człowieka. Sąd skazuje ich na kare śmierci, wyrok wykonany w tym samym czasie na zakochanych. Po śmierci przenoszą sie do innego świata gdzie nie mogą sie odnaleźć zostawiają...

więcej