Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam, gdy byłam mała oglądałam ciekawy film, ale dziś pamiętam z niego tylko jedną scenę: jacyś psychicznie chorzy stoją w rzędach (jak w chórze) i śpiewają requiem ( albo coś podobnego). Najbardziej rzuca się w oczy facet z opatrunkiem ( sterylna gaza, przyklejona plastrem zakrywająca cały oczodół) na oku. Jeśli ktoś...

więcej

Szukam filmu pamiętam że kiedyś w kinie widziałem zwiastun na którym bohater był zaczepiony przez grupę
ludzi wdaja się w krótką dyskusję po czym bohater ustawia na zegarku chyba 10 s i w tym czasie zabija ich.

Ten film obejrzałam pare lat temu. Pamiętam tylko pare scen i wygląd głównej bohaterki . Miała rude włosy i
jeździła na wózku inwalidzkim. Była malutką wybredną dziewczynką, która chorowała na astme i jedna ze scen to
właśnie jak się dusiła. Prosze o pomoc.

Witam, szukam jakiejś dobrej pozycji, dramatu, bardzo angażującego, takiego by pooglądać dla emocji, nie koniecznie z pozytywnym zakończeniem , bądź podobne :)
Ps: Jagten bardzo mi się podobał :)

W 2008 zobaczyłem na tvp1 film, prawdopodobnie z gatunku komedii bądź filmu obyczajowego o malarzu, który rozpoczął malowanie kobiecych aktów. Miał on rudowłosą służącą i jakiegoś młodszego kolegę/współpracownika/ brata ( nie pamiętam dokładnie ). Pamiętam jeszcze, że zaprosił do pozowania do swoich dzieł dwie panie...

więcej

Szukam filmu który oglądałam parę lat temu na TVP 1 lub 2. Film opowiada o kobiecie (blondynce), którą
niesłusznie zamknięto w więzieniu bo wzięła na siebie winę syna. Zamknięto ją za narkotyki. Mąż próbuje ją z
niego wyciągnąć razem z przyjacielem do którego przyjechali na wakacje. W trakcie okazuje się, że...

Szukam filmu który oglądałam parę lat temu na TVP 1 lub 2. Film opowiada o kobiecie (blondynce), którą
niesłusznie zamknięto w więzieniu bo wzięła na siebie winę syna. Zamknięto ją za narkotyki. Mąż próbuje ją z
niego wyciągnąć razem z przyjacielem do którego przyjechali na wakacje. W trakcie okazuje się, że...

Film o żonatym mężczyżnie który został przyłapany przez paparazzi z słynną gwiazdą i wynajmuje
nieudacznika aby się z nią umawiał aby rozwiać podejrzenia żony

1. Poszukuję filmu, który nie daje mi spokoju. Jest to film z gatunku thriller medyczny. Kobieta pracuje w szpitalu (pielęgniarka lub lekarz), w którym umierają pacjenci podłączeni do aparatury podtrzymującej życie. To nie jest Koma, chociaż brzmi bardzo podobnie. Ona zaczyna prowadzić śledztwo i robi się niebezpieczna...

więcej

Starszy film , pamietam dwóch blondynów z dłuższymi włosami którzy jeździli na desce często po pustych
basenach , zdaje sie że akcja rozgrywała się w Californii może Long Beach . Ktoś cos wie ? :)