Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Film z lat 2006-2010 dramat psychologiczny, produkcja skandynawska?? Opowiada o związku który nie zna granic w swej miłości. Postanawiają zabić człowieka. Sąd skazuje ich na kare śmierci, wyrok wykonany w tym samym czasie na zakochanych. Po śmierci przenoszą sie do innego świata gdzie nie mogą sie odnaleźć zostawiają...

więcej

W filmie pojawił się motyw kilku małżeństw, które na jakiejś imprezie postanowiło wymienić się żonami na jedną noc. Kobiety losowały kluczyki od samochodów, z tego co pamiętam grało tam kilku znanych aktorów.

witam witam,
poszukuje filmów o :
-bezgranicznie kochający ojciec, odda zycie za córke
-ojciec umiera, cięzkie zycie córki i matki
-narodziny corki/syna przeszczesliwy ojciec,
poproszę o jak najwięcej filmów! z góry dziękuje! ;)

Z jakiego filmu to jest kadr? Dzięki za pomoc!

https://www.ballou.se/wp-content/themes/ballou1/images/banner-1.jpg

któremu przyznano domek, ale z wbudowanym prawdziwym czołgiem w środku. Facet przez cały film próbuje
go się pozbyć. Zapomniałem tytułu. Kojarzy go ktoś?

Witam,

Tak jak w temacie, wie ktoś gdzie mogę zdobyć lub obejrzeć wspomniany film?

Witam film opowiada o malzenstwie z dzieckiem chyba to byla dziweczynka ktora powaznie zachorowala nie pamietam na co ale potrzebuje przeszczepu dostaje sie na liste oczekujacych ale ma zbyt malo czasu. Ojciec mimo tego ze sa bogaci nie potrafia przeskoczyc prawa by szybciej corce zalatwic przeszczep wiec postanawia...

więcej

Witam,

Mam pewną zagwozdkę, która mi nie pozwala spać. Otóż przypomniałem sobie o pewnej animacji, której
nigdy w życiu nie dane mi było obejrzeć. Wiem o niej mniej więcej, jedynie to co pamiętam z reklam,
puszczanych przed właściwym filmem na VHS. Trudno mi określić nawet dokładna datę produkcji, mogę...

Witam szukam filmów w których szarzy ludzie z z nizin społecznych pną się w góre coś jak np film : Gol albo
Wyścig z czasem , Wojownik , Giganci ze stali

Witam szukam filmu lecz problem że bardzo mało pamiętam;/ Przypominam sobie, że był tam mężczyzna
który jeździł na motorze i miał on zmiażdżoną dłoń lecz była ona przystsosowana do kierownicy miał tam jakiś
metal i przykręcał ją sobie było to charakterystyczne dlatego pamiętam;) Wiem że razem z innym mężczyzna i...

więcej