Niewiele pamiętam zniego. Leciał rok/dwa temu na tvp1. W końcówce było jak dziewczyna
była w mieszkani przy oknie przywiązana do jakiejś jakby rakiety która miała coś zniszczyć.
Udaje jej/lub komuś rozbroić się tą rakiete. Kojarzy ktoś??? :-)
Szukam tytuły filmu, którego oglądałem kiedyś w TV. Jest o życiu jakiegoś typka, ma wille i rodzine. Pamiętam
scenke w której gonił na koniu jakąś służke, a potem ją zgwałcił. Akcja rozgrywa się po I wojnie światowe, a
potem przenosi się do czasów II wojny światowej, wtedy on już jest stary.
Szukam filmu. Pamiętam tylko że chłopak zbierał jakieś talizmany, kamienie czy coś które miały
jakieś zdolności.Gdy był blisko tego talizmanu czy amuletu to
cofał się w czasie z starszymi ludźmi którzy mu pomagali. Ten film leciał w tym lub zeszłym
roku. Jeśli się nie mylę to chyba w tytule było coś o ciemności...
ja jej nie lubie i nie uwazam ze jest taka cudowna jak wszyscy gadają ale e-maila znalazłam =].był na baaardzo znanej stronie a nikt się nie wysilił zeby tam wejśc!
Poszukuję filmu. Prawdopodobnie była to komedia z lat 90. Oglądałem go dosyć dawno, pamiętam jedynie
że był tam kupowany samochód z ukrytymi diamentami na prezent ślubny czy jakiś inny. Niestety nie
pamiętam tytułu. Dziękuję za każdą pomoc.
Lata temu oglądałem film, a nie zapisałem tytułu i dalej chodzi mi po głowie. Nie pamiętam dokładnie o co chodziło, wiem że główny bohater był prawdopodobnie czarny, ogólnie miał znajomego mafiozo i ten go wprowadza w sekrety "łatwej kasy". Jeden z postaci sypiał z taką panną i ona jednak chyba był biała. Większość...
Film opowiada o mężczyźnie, który jest pisarzem i u progu swojej kariery traci wenę. W końcu postanawia
napisać książkę z pomocą obcych kobiet, które porywa w dziwny sposób. Jeździ swoim pick-up'em i
specjalnie robi stłuczki, niby nie z jego winy. Kiedy kobiety wysiadają z auta każda z nich pyta przerażona
czy...
Witam, ostatnio naszła mnie ochota na obejrzenie doctora who. Nie wiem jednak gdzie to się zaczyna, ponieważ zauważyłem, ze jest serial sprzed 2000 roku teraz jeszcze jakis film z 2013 + coś z tego roku i trochę się pogubiłem. Może ktoś napisać czy serial z 2005 roku jest kontynuacją tego z przed 2000roku i czy film z...
więcejHej, szukam serialu, który oglądałam kilka lat temu, gdy byłam jeszcze dzieckiem... Pamiętam, że opowiadał o blondwłosej wojowniczce, która żyła w puszczy, a mieszkała w jaskini, gdzie miała dużo świec i książek... Gdy walczyła zakładała na dłonie takie "kości" z kolcami (nie wiem jak to nazwać) i nimi atakowała...
Co do fabuły to jest dość zawiła i niestety nie pamiętam żadnego aktora.
Głównym bohaterem jest starszy mężczyzna który pracuje jako konserwator w ogromnym
lunaparku/ wesołym miasteczku/ cyrku. Chodzi on o lasce bo kuleje na 1 nogę. Pewnego razu ze względu na
niedopatrzenia jego 2 pomocników z ogromnego diabelnego...