Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Chodzi mi o normalne Halloween - żaden horror, litry krwi czy inna psychoza. Zna ktoś coś ????

Szukam filmu w którym kobieta i mężczyzna prowadzą klinikę i mają romans., Nagle mężczyzna zostaje
zamordowany a ona jest podejrzana. Kobieta wyjeżdża chyba na konferencję i tam ginie jej nowy kochanek.
Pomóżcie

Potrzebny jest ten, gdzie Coffey, pod koniec, ogląda Astaire'a i Rogers. Lub, chociaż, który
z ich filmów on oglądał? Ktoś pamięta może?

Przygotowuje przyjaciółce prezentacje zdjęć, filmików itp na wieczór Panieński. Żeby nie byl to kolejny mega nudny pokaz slajdów chciałam go wzbogacić o jakieś bardziej lub mniej kultowe sceny z filmow, cytaty, piosenki, kabarety itp. Pierwsze do glowy wpadl mi fragment "oj córciu, córciu" Kogel-Mogel i to by bylo na...

więcej

Hej.
Szukam filmów typu; ,,Mój przyjaciel Hachiko"... ciepłych, wzruszających ze zwierzakami lub o zwierzakach...
z góry dzięki... z pomoc

Szukam filmów i teraz może być nieco ciężko:
Podobnych do trzeciej części gry Max Payne i bardziej chodzi o klimat Ameryki Południowej: Brazylia,
Argentyna fawele, gangi itd itp. Połączenie tej biednej faweli z bogatym centrum miasta. Dosyć nietypowe
zapytanie, ale wierzę w was :D

Na jutro do wódki. Coś takiego, żebyśmy posrali się ze śmiechu.

Proszę o pomoc, bo naprawdę nie mam pomysłu.

Film USA. Małżeństwo lub para, jedzie nocą samochodem przez las, psuje im się auto lub nie mogą znaleźć drogi, kłócą się. Mężczyzna postanawia poszukać pomocy, kobieta zostaje sama i zauważa światło wśród drzew. Puka do domku, gdzie otwiera jej stara kobieta, która zaprasza ją do środka. W domu jest na wózku...

Film akcji, sensacyjny. Dwóch pilotów wojskowych USA dokonuje lotu samolotem Lockheed Nighthawk. Jeden z nich okazuje się współpracować z terrorystami chcącymi ukraść bombę atomową znajdującą się na pokładzie tego samolotu. Dokonuje zrzutu bomby nad pustynią. W dalszej części filmu terroryści transportują bombę przez...

więcej

Witam szukam odcinka Rodziny Zastępczej gdzie posterunkowy kupił sobie psa małego i nazwał go tajniak
i on przybłąkał się do Kwiatkowskich pozniej posterunkowy chciał poradnik o psach czy ktoś wie jaki tytuł
ma ten odcinek z góry dzięki ????????????