Co do fabuły to jest dość zawiła i niestety nie pamiętam żadnego aktora.
Głównym bohaterem jest starszy mężczyzna który pracuje jako konserwator w ogromnym
lunaparku/ wesołym miasteczku/ cyrku. Chodzi on o lasce bo kuleje na 1 nogę. Pewnego razu ze względu na
niedopatrzenia jego 2 pomocników z ogromnego...
Hey, męczy mnie pewna dość stara bajka. Występuje w niej pewna dziewczyna, która gubi sie w lesie.
(Rydwan, burza, spłoszone konie i te sprawy). Pomaga jej sowa, która daje klucze do skrytek w drzewach.
W nich jest jedzenie, piękne ubrania a nawet mieszkanie. Dziewczyna wyrusza (chyba za sprawą sowy) do
domu...
Oglądałam go dawno pamiętam tylko że chyba była tam grupka przyjaciółek i one spotykały się w kamperze ,
i jakiś klub miały ( nwm czemu ale chyba coś związane z kuramii ptakami czy coś takiego jakoś tak ten klub
nazywały ) i pamiętam że byli w lesie na wycieczce chyba , i na końcu okazało się że jedna z nich jest w...
Poszukuję filmu, w którym narracja prowadzona jest w następujący sposób.
Bohatera - narratora poznajemy w jakimś punkcie (jak się potem zwykle okazuje,
ważnym) jego życia, a większość filmu to jego retrospekcja, opowieść o zdarzeniach,
które doprowadziły go do tego punktu. Kiedy opowieść się kończy, następuje...
Szukam filmu, w którym "bohaterem" jest mężczyzna oskarżony o jakąś zbrodnie. Równocześnie pokazana
jest grupa różnych, obcych sobie ludzi, która z różnych przyczyn musi nocą zatrzymać się w motelu. W wyniku
dziwnych, niewyjaśnionych wydarzeń postacie te umierają jedna po drugiej. Wtedy dowiadujemy się, że te...
Szukam filmu który oglądałem kiedyś na TVP1 (dramat obyczajowy). Była kobieta z mężem po rozwodzie, ten
mąż pracował w policji (ten facet był łysy i miał wąsa). Potem ta kobieta znalazła sobie innego faceta i mieli
syna. Końcówka była taka, że ten policjant zastrzelił pistoletem tego faceta. Potem pogodzili się i...
Szukam filmu który oglądałem kiedyś na TVP1 (dramat obyczajowy). Była kobieta z mężem po rozwodzie, ten
mąż pracował w policji (ten facet był łysy i miał wąsa). Potem ta kobieta znalazła sobie innego faceta i mieli
syna. Końcówka była taka, że ten policjant zastrzelił pistoletem tego faceta. Potem pogodzili się i...