pamiętam,że jakiś najemnik w stroju ninja czarnym byl na ulicy,tam stalo ok 12 kobiet z mafii,jedna
zdezorientowala go tańcząc przed nim,wtedy któraś z tyłu podstawiła mu noge i kopały go wszystkie leżącego
mogą to być filmy o opętaniach jakim jest Egzorcyzmy Emily Rose albo o nawiedzonych domach tylko nie
piszcie Amitivile albo paranormal activity są zbyt oczywiste dzieki !
Film dość stary o chłopaku co na lekcji chemi wynalazl miksturę którą przypadkiem wylał na gazetę z okładką psa i ten pies pojawił się potem polewał na gazete z dziewczynami które jak sie pojawiły mówiły pocałuj mnie a na zawsze będę twoja z góry dziekuje czytelnikom
Szukam thrillerów, które były emitowane w amerykańskiej tv. Oczywiście chodzi mi o te
warte obejrzenia.
Już od pewnego czasu bezskutecznie szukam pewnego filmu. Pomyślałam że może ktoś mi pomoże. Oto co pamiętam:
Głównym bohaterem jest chłopak który gra w garażowej kapeli. Na
początku filmu chodził z jakąś licealistka i znajomi mówili mu że
umawia się z dzieckiem... Potem ten chłopak poznał nową dziewczynę,
ona co...
Akcja rozgrywała się na przyjęciu,chyba pożegnalnym. Film był kręcony tak jakby na żywo, była postać co
nagrywała film. Nagle coś uderzyło w miasto i wszyscy pobiegli na dach. Główny bohater miał dziewczynę i
pobiegł specjalnie po nią do jakiegoś wieżowca po schodach na jakieś setne piętro. To była inwazja...
Nie mogę znaleścć tytułu nijak w google..
Matka z synem zstają porwani. Każde jest w osobnym pomieszczeniu przetrzymywane.
Kobieta musi przesłuchiwać kasety z nagraniami z jej domu. Pamiętam moment jak znalazła
jakiś otwór i nie dopalonego papierosa. Była cały czas obserwowana przez kamery. Zna ktoś
tytuł???
A i...
Oby dwa oglądałam dawnoooo temu. 15-20 lat.
1) Chyba USA zaczyna się na jakieś ogromnej budowie operator koparki wykopuje ludzki szkielet, który to łyżka koparki unosi wysoko w górę. Zlatują się wszyscy pracownicy budowy. Tyle pamiętam.
2) 100% Azjatycki wiem że syn niesie na plecach wysoko w góry albo swojego ojca...