Dzień dobry
Oglądałem kiedyś film o chłopaku, który poznał jakąś dziewczynę - nie wiem czy to była jego kuzynka? - i po jakimś czasie zaczął ją portretować, a w końcu malował akty i był między nimi mały romans. Rzecz pamiętam działa się w jakimś ogrodzie, coś jak posiadłość z końca dziewiętnastego wieku.
Poza tym...
Akcja kręciła się wokół zakładu o przekazywanie pudełka miedzy chłopcem i dziewczyną, którzy z biegiem
czasu dorastają i rozrasta miedzy nimi uczucie bla bla... tytuł prosze ?!
Witam,
Poszukuję filmu w którym byłaby przedstawiona sytuacja wykorzystania sposobu marketingowego na szybkie przedstawienie siebie lub produktu zwana "Elevator Pitch". Nazwa wzięła się od osoby która wśliznęła się do windy za prezesem firmy i miała 30 sekund na przedstawienie tego co chce sprzedać (np siebie) zanim...
Oglądałam go parę lat temu. Pamiętam że na początku jechał samochód lasem, w kierunku dużego domu, chyba coś w rodzaju sierocińca. Budynek był wysoki, piętrowy, masywny, ale stary. Pamiętam że główny udział w filmie prały kobiety, nie pamiętam ile 3-4. Przewlekała tam się toaleta, gdzie zwykle uciekały i chowały się od...
więcej
Dawno temu oglądałem taki film, którego tytułu nie znam i proszę was o przypomnienie mi tytułu tego filmu.
Akcja filmu jest w USA jest to film podobny do KOMORY z 1996 ale to nie ten film :) Członkowie Ku Klux Klan robią zamach na kościoł i w wyniku wybuchu giną chyba 3 dziewczynki (oczywiście czarne). Potem...
Szukam filmów w których wampir była na początku zły i morderczy, ironiczny, itp. Aby potem zmienić się pod
wpływem miłości. Proszę o jakieś propozycje.
Cześć jestem nowy na filwebie i chcę aby mi ktoś sprawdził mój materiał czy wszystko jest dobrze (: Byłbym bardzo wdzięczny!
Materiał jest na tym linku http://www.filmweb.pl/contribute/filmtitle/new/3752377/0
Hej, ostatnio coraz częściej oglądając filmy z danego kraju zaczeło mnie dręczyć jak bardzo
kinematografia odzwierciedla mentalność danego narodu ( patrząc na słabe komedie romantyczne
polaków tu wolę się nie zastanawiać co one o nas świadczą). Polacy wolą dramaty, często pojawia się
motyw alkoholizmów, patologie...
Wiem, że forum filmwebu to nie miejsce w którym powinno się mówic o książkach tylko o filmach, ale jakby nie było Star Wars to nie tylko film :). Jakiś super fan gwiezdnej sagi który jest oklepany w tych sprawach może mi wypisac tytuły książek o Star Wars-ie :)?? Hronologicznie lub tylko te które są naprawde dobre PLs...
więcej