Pamiętam że film zaczynał się tym, iż główny bohater chce wydostać ze szpitala psychiatrycznego swoją siostrę, więc pisze list samobójczy(?), obcina włosy, wycina sobie na klacie pentagram i w samych jeansach wychodzi na ulice, oczywiście zgarnia go policja i trafia do tego szpitala co swoja siostra, okazuje się że...
Hej, chciałbym obejrzeć film, w którym mężczyzna jest w związku z kobietą, a ta ma wypadek, przez który musi
jeździć na wózku. Znajdzie się coś takiego? Zależy mi na tym by do wypadku doszło gdy bohaterowie są już
razem, chcę zobaczyć jak każda ze stron sobie z tym poradzi.
Hey,
jak byłam mała oglądałam z tatą dziwny film. niestety był za skomplikowany na mój dziecięcy rozum, ale pamiętam kilka wątków.
Większość akcji filmu odbywa się w białej sali, w której znajduje się człowiek, ktory nic nie pamieta - jeżeli dobrze pamiętam był w biało-ciemne plamy, ale to może być efekt mojej...
Będąc jeszcze małą dziewczynką oglądałam z bratem pewien film. Dziś wiem, że
nieadekwatny do wieku, ale to akurat mało istotne. Chciałabym znów go zobaczyć, ale
nie mam zielonego pojęcia jaki nosi tytuł, a poszukiwanie na google nie przyniosło
rezultatów.
Młoda dziewczyna zostaje zgwałcona przez nieznajomego...
Jest to film familijny i pamiętam z tego , że jakieś dzieci bawiły się czy coś w tym stylu i na przedmieściach
miały domek na drzewie.
Witam- szukam nazwy tego filmu i nic
Mianowicie od kilku tygodni nie mogę sobie przypomnieć nazwy filmu, który oglądałam: horror, pamiętam tylko, że lubił ptaki (komandor czy jakoś tak), i ogółem jego ojciec zabił chyba matkę, a on mieszkał z siostrą i ciocią(?). Potem jacyś ludzie z jego szkoły, obchodzili jakiś...
Witam para starszych arystokratów udaje służę w swoim domu by podreperować budżet i tym samym poznają zespół rockowy. Film z końca lat 90.
Oglądałam go dość dawno i być może coś pomylę. Była to historia dwóch przyjaciółek, zamknięte w sobie. Popularny chłopak ze szkoły "zaliczył" jedną dziewczynę, po czym została pośmiewiskiem. Postanowiła popełnić samobójstwo, skoczyła z budynku szkoły na samochód. Jej przyjaciółka poszła na imprezę, w ramach zemsty...