Witam. Szukam dobrej komedii. Może być coś głupiego, ale śmiesznego jak "Ted", "Duże dzieci", czy jeszcze większe dzieci
z naciskiem na humor zawarty w "Ted", albo coś w stylu "Gambit, czyli jak ograć króla". Jeżeli będą inne, ale dobre to też bardzo fajnie. Z góry
dzięki za pomoc.
Młoda dziewczyna zostaje porwana z parkingu przed sklepem. Dzięki sprytowi i opanowaniu na sam koniec udaje jej się uciec, zostawia wskazówki policji, itp.
Witam, poszukuje tytułu filmu, z którego niestety pamiętam tylko jedną scene ;) Akcja działa się na jakimś boisku/stadionie, na jednej z trybun siedział grubszy gangster, wraz z szefem (?). Grubszawy miał wyrzutnie rakiet i z jej pomocą, pomagał głównemu bohaterowi. Dalej była jakaś scena z helikopterem i granatami.
Najdziwniejszy jaki widziałam. Na pustyni mieszkało małżeństwo z 2 albo 3 dzieci. Wychowywali je w
ekscentryczny sposób, z dala od świata. Dzieci nie wiedziały czym jest telefon i wpojone im zostalo ze , gdy
wyjdzie się za ogrodzenie ich domu, to atakuja Cie potwory( scena z samolotem: dzieci niechcacy wyrzuciły...
Witam poszukuje filmu . Wiem ze jest to ekranizacja gry w ktorej chodzilo o to by odciac przeciwnikowi droge (
podobne do curvefever ) lecz tam byly takie motory ktore pozostawialy za soba slad . Pomocy !
Witam. Poszukuję pewnego filmu, który był puszczany w telewizji kilka lat temu (2009-2012). Film emitowany na TVP1. Gatunek filmu: dramat bądź thriller. Rok produkcji filmu mniej więcej od 1992-1999. Fabuła opowiada o pewnej dziewczynie (blondynce) o imieniu bodajże Sindy lub coś podobnego. Dziewczyna spotykała się z...
więcej
Film znam tylko z opowieści (dlatego mogę też coś pokręcić), nie wiem dokładnie czyjej jest produkcji.
Akcja toczy się w klasie, do której przychodzi nowa nauczycielka. Uczniowie klasy się rozbierają, albo są
nadzy od początku, jednak nauczycielka mimo to prowadzi zajęcia. Czuje się jednak nie akceptowana, i...
Film myślę, że z lat 90., może trochę wcześniej. Głównego bohatera grał ktoś bardzo podobny do Eda Harrisa, ale to nie on. Fabuła była taka, że temu mężczyźnie zmarła żona, popełniła samobójstwo puszczając gaz w samochodzie, w garażu, czy coś w tym rodzaju. On był chyba prawnikiem zagmatwanym w jakieś trudne sprawy,...
więcej
Hej szukam filmu, widze że to bardzo popularny temat tuaj, ale do rzeczy
Fakty które pamiętam mniej lub bardziej
Pamiętam że napewno nie polski i może usa bo rozmawiają po angielsku
Film raczej starszy ale kolorowy może lata 80 albo wcześnej
Gatunek raczej sensacyjny
Fabuła:
Jakaś babka (lekarz?) pracująca (z...