Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmu z lat 80 albo 90. Para Amerykanów chce adoptować chłopca z Rumuni. Filmie są urywki z
ukrytej kamery Amerykanów.

Witam. Szukam filmu w którym była wykorzystana piosenka "Somewhere Over the Rainb ow"-
Israela Kamakawiwo'Ole

Hej :)
Naszła mnie ochota na jakiś dobry horror, możecie coś polecić? Chętnie obejrzę coś
podobnego do filmu obecność czy sinister :)

Lata gdzieś 80 albo 90 tak mi się zdaje, Dzieje się to w Rumuni. Para Amerykanów chce adoptować dziecko,
w Filmie są też nagrania z ukrytej kamery jak traktowane są te dzieci.

Piszemy scenariusz do przedstawienia teatralnego i szukam inspiracji:
proszę podajcie filmy i seriale, w których kobiety obgadują facetów lub coś w tym stylu.
Wielkie dzięki za pomoc :)

kiedyś oglądałam taki film o zamianie dusz głównymi bohaterkami były 2 siostry które za sobą nie przepadały. Jedna była bardzo popularna w szkole druga nie. Bodajże zamieniły się duszami bo jedna wypowiedziała życzenie do spadającej gwiazdy. pamiętam ze była taka scena coś ze ta popularna umówiła sią z koleżankami...

więcej

Kiedyś oglądałam horror, kiedy to jeszcze leciały na tvn'ie w środowe wieczory, ale nie pamiętam tytułu.
Film był o dziewczynie w ciąży, która pracowała u jakiegoś państwa jako bodajże służąca i zaciążyła, przez
co wysłano ją do innej pracy - w sierocińcu. W dniu, w którym przyjechała do nowego miejsca pracy,...

Poszukuję filmu który widziałem parę lat temu. Opowiadał o mężczyźnie któremu śniła się jakaś dziewczyna w której się praktycznie zakochał, ukazywała mu się tylko w snach i główny bohater specjalnie zasłaniał żaluzje w dzień itp aby zasnąć i ją ponownie ujrzeć. Byłbym wdzięczny za podanie tytułu. Z góry dzięki.

Cześć. Od dość długiego czasu poszukuję tytuły dwóch filmów, które oglądałem
dawno temu. Niestety nigdzie nie udało mi się ich znaleźć, dlatego założyłem konto
na tej stronie z nadzieją, że ktoś z Was może mi pomóc.Pierwszy film (bądź serial,
który mógł się składać z kilku odcinków) oglądałem między 2003-2007...

Witam!
Jako dziecko (18-20? lat temu) widziałem pewną bajkę, której fragmenty nie mogą wyjść mi z głowy mimo upływu lat. Nie pamiętam niestety jej tytułu, a wszelkie próby odnalezienia jej poprzez wyszukiwarki i fora, nie powiodły się. Dla wewnętrznego spokoju potrzebuję ją znaleźć. Niestety niewiele też...