Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam, proszę o pomoc w odnalezieniu tytułu filmu. Co do fabuły to jest dość zawiła i niestety nie pamiętam
żadnego aktora. Głównym bohaterem jest starszy mężczyzna który pracuje jako konserwator w ogromnym
lunaparku/ wesołym miasteczku/ cyrku. Chodzi on o lasce bo kuleje na 1 nogę. Pewnego razu ze względu na...

Pmiętam tylko,że na imprezie dziewczyna rozdeptała komuś okulary,póżniej wyszla i w tajnicy przed ojcem pojechała gdzieś,kojarzy ktoś?

Film opowiada o uzależnionym futboliście, wiem, że tytuł zaczyna się na H

Witam !
Szukam MAŁO ZNANYCH filmów typu ,,mózg`` ,,żandarm`` ,,Cenny depozyt`` ,,Wielka włóczęga`` Ogólnie
szukam starych francuzkich komedii POMYŁEK ,z lat 60-80 no ostatecznie z lat 90 i 50
Widziałem 42 filmy z Louisem De funes (więc ich proszę nie wypisywać)

Hej forumowicze :)

Czy kojarzycie jakieś produkcje w których protesty fanów doprowadziły do zmian w obsadzie filmu będącego
adaptacją książki? Chodzi po głowie '50 twarzy Greya" ale czy znacie może inne podobne przykłady?

Pozdrawiam :)
MK

oglądałem go jakieś 1-2 lata temu w internecie, film był o nastolatku który uprawiał sex z nauczycielką, później go chyba wywalili, wiem że musiał zarobić na szkołę, wiec wpadł na pomysł żeby z kolegami uprawiać sex za pieniądze, później się okazało że jedna z tych kobiet to mama dziewczyny w której się zakochał, a jej...

więcej

Jakieś 3 lata temu oglądałam pewien film, ostatnio sobie o nim przypomniałam, ale nie pamiętam nazwy. Była to chyba produkcja Brytyjska, a gatunek to bodajże thriller/dramat. Film był o chłopaku, który niezbyt dogadywał się ze swoim ojcem. Później spotka intrygującą dziewczynę z długimi blond włosami. Dziewczyna...

W filmie był ojciec z dwoma córkami którzy oprowadzali turystów po górach , jedną z córek porwali bandyci aby wskazała im walizke z pieniędzmi których poszukują na pomoc jej wyruszył ojciec . Z góry dziękuje za pomoc :)

Jakie polecacie erotyczne filmy z pikantmi scenami; )
Z góry dziękuję:)

witam poszukuje tytulow filmow o chuliganach i tym podobnych typu green street hooligans czy fight club.nie chodzi mi o filmy z jackie czanem czy jak on tam ma,bron boze.bardziej cos o kibicach,tak jak gse,czy o brutalnych starciach jak w fight clubie.z gory dzieki:)