W filmach lubią robić z kobiet super asaynki, hitmanki, zabójczynie perfekcyjne, które są super mądre, celują perfekcyjnie z broni, znają sztuki walki itd.
Chciałbym zobaczyć filmy lub seriale, gdzie taka kobietka lub kilka zwyczajnie giną, myślą, że są super, a tu byle żul z nożem lub bronią może je zabić i właśnie...
W filmie chodziło o to, że dziewczyna i chłopak postanawiają wziąć ślub. Bardzo jednak się sprzeczają
ponieważ chcieli zrobić coś wyjątkowego, w końcowej scenie ona przychodzi w trampkach do Kościoła, a on
gdzieś po drodze prawie ją zdradził z chłopakiem przebranym za dziewczynę, która została wynajęta przez
jego...
Witam. Szukam filmu ktory ogladalam bedac dzieckiem. Pamietam ze film ten byl przygodowy, cos w stylu
Indiana Jones, pamietam ze glownym motywem w filmie byly trzy czaszki: szmaragdowa, zlota i srebrna.
Chyba :) i pierscien ktory mial moc by nimi sterowac.
Witam serdecznie.
Przeszukałem 10 stron tematów wyszukanych po rekordzie "wirus", ale niestety nic nie znalazłem, stąd chciałbym poprosić o pomoc. Poszukuję tytułu filmu, który był emitowany w telewizji parę, dobrych lat temu (po 2000). Motywem przewodnim był jakiś wirus, o którym gdzieś w środku filmu dowiedziano...
Co znacie? Mają być poważne, widz ma czuć ten mrok bardzo, smutek też mile widziany (ale w przypadku smutku to wystarczy, że chodzi o smutny klimat przez to, że mroczny film, serial jest).
mam do wszystkich pytanie gdzie mogłbym obejrzeć takie filmy jak mad about you
(szaleję za tobą) i there was a little boy (nasz mały chłopiec) bardzo proszę o info a moze znajdzie sie ktoś kto ma te filmy na dvd?
Jak szaleć to szaleć. Szukam kryminału (chyba) sprzed 30-40 lat i pamiętam z niego tylko jedna scenę. Biblioteka,
regały pełne książęk, w mieście szaleje chyba seryjny morderca, kobieta w bibliotece tak się boi, że przewraca
regały jak kostki domina na kogos, kto wchodzi i chce z nia porozmawiać. Jest to tak...
Hejo!
Szukam tytułu filmu w którym nastoletni chłopcy okradają domy aby pomóc dziewczynce.
Za pomoc dziękuje.