Witam! Szukam dobrych filmów Sci-fi, gdyż sam już obejrzałem wszystko co mnie przyciągnęło, więc liczę na jakieś interesujące tytuły.
Szukam filmu w którym wydobywali złoto albo diamenty i gdzieś w połowie filmu była akcja we wiosce
zaatakowali ich i taki murzyn z karabinem wybiegł i mówił jakieś słowo ale brzmiało jak by mówił ku*dwa
ku*rwa i tak z 10x i strzelal w tle był helikopter itp
szukam filmu (nie animacji),w którym grupa mężczyzn (włamywaczy bodajże) zostaje wykiwana przez mysz.
trochę w stylu kevina, wpadają w różne pułapki, a myszka zawsze ucieka. ktoś kojarzy może?
drodzy filmwebowicze, szukam filmów rozgrywających się w pięknych okolicznościach
przyrody, na łonie natury, z wsią w tle. Czy mógłby mi ktoś coś polecić?
Żeby ułatwić, filmy w klimacie: Córki studniarza, Jean de Florette (i kontynuacja - Manon u
źródeł), Ukrytych pragnień bardzo mile widziane :)
Witam
Szukam filmu który widizałam bardzo dawno temu wiem ,że było bogate małżeństwo mieli córeczkę która zaginęła . Matka
po zaginięciu córki przez wiele lat nie może się z tym pogodzić . Pewnego dnia zjawia sie dziewczyna która mówi ,że jest jej
córką ( tak naprawdę się tylko pod nią podszywa). Mąż kobiety jej...
Szukam dokumentu w którym przedstawiono historię mężczyzny który walczył z koncernem naftowym. Dokument ten wyemitowano jakiś czas temu na discovery o ile dobrze pamiętam. Głównie chodziło oto, że jeden z koncernów naftowych zanieczyszczał środowisko odpadami i gdy pewien mężczyzna którego nazwiska nie pamiętam...
Bardzo proszę o pomoc, szukam filmu, który oglądałam kilka lat temu, była to historia kobiety, która żyła w
świecie realnym oraz świecie ze snu i nie wiedziała, która z tych rzeczywistości, jest prawdziwa. Niestety nie
pamiętam dokładnie fabuły, kojarzę że był tam jakiś wątek miłosny, a bohaterka miała chyba dwie...
Szukam filmów (mogą być komediowe) gdzie dla przykładu córka (biała) wychodzi za mąż za murzyna, a rodzice tej córki są wkurzeni jej wyborem, a później np. jak bliżej poznają murzyna to zmieniają zdanie o nim i jest dla nich spoko.
To tylko przykład, scenariusze mogą być inne i nawet bez miłości, a na filmie nie musi...