Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

...pamiętam tylko, że akcja toczy się współcześnie, w Nowym Jorku. Bohaterem jest chłopak który opiekuje się chorym ojcem. Ojciec prowadził mały sklep i teraz ten syn musi go tam zastąpić. Stali klienci są rozczarowani, że nie mogą już brać towarow na zeszyt. Pamiętam jeszcze, że ten chłopak rysował jakiś komiks i...

Szukam filmów które będą opowiadały o gangach, mafii - coś jak serial "Krew z Krwi". Filmy w których nie będą się tylko
zabijać, ale będzie pokazana ta "góra" mafii, Ci najważniejsi ludzie w niej, ta gracja itd. O filmie "Ojciec chrzestny" wiem
jak coś :) Jakie znacie inne takie filmy?

Proszę o pomoc :)

Proszę o pomoc szukam filmów gangsterskich:
Chodzi mi o te naprawdę warte uwagi coś jak Chłopcy z Ferajny czy Ojciec chrzestny...

Witam.
Od pewnego czasu oglądam bardzo dużo filmów i już nie wiem za bardzo jakie mam
oglądać :D
Mógłby mi ktoś podać jakieś fajne?

Filmy które już obejrzałem:

Filmy o sztukach walki:
-Never Back Down
-Never Back Down 2
-Blood and Bone
-Wojownik
-Fighter
-Champion 1-3
-Kickboxer
-Fighting
-Damage
-W...

kiedyś oglądałem go w internecie, film był o chłopaku który uprawiał sex z nauczycielką, później chyba go wywalił wiem że później musiał chyba zarobić na szkołę i z kolegami uprawiał sex z starszymi kobietami, na końcu się okazało że jedną z tych kobiet była matką dziewczyny w której się zakochał a jej mężem był...

Wiem ,że główna postać jest z gry i nosi biała maskę z czerwonymi kółkami na policzkach. I ma chyba takie czarne sztuczne włosy. Nie wiem o czym jest film ponieważ chce go dopiero obejrzeć a tytułu nie kojarzę.

Witam szukam filmu o broni biologicznej lub wirusie.
Jedyna scene jaka pamietam to ze wchodzi gosc do metra (chyba stary japonczyk) i rozwala jajko o szybe.
Ludziom leci krew z oczu i umieraja.
Za pomoc serdecznie dziekuje.

pamiętam tylko,że jakaś dziewczyna na imprezie rozdeptała komuś okulary i wyszła,miała iść do szkoły,a potajemnie przed ojcem pojechała gdzieś,kojarzy ktoś?

Jakie znacie filmy, w których występuje motyw kina( polskie i zagraniczne)? Ludzie siedzący w kinie, idący do kina. Proszę o jakieś podpowiedzi.

Jakie filmy są według was najlepsze(tytuły) możecie sporządzić top 5 10 15 20 50 100 itd.
Każdego gatunku