Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Cześć. Szukam ciekawych, wciągających filmów w którym jest motyw złota, tzn. akcja rozgrywająca się na jakiejś pustyni, wiecie, raczej western. Filmy od lat 70 w górę, najlepiej by film trwał ponad 2h.

Witam :)

Szukam ponownie filmów, tym razem o Firmach, Zarządach Firmowych, Korporacjach, Pieniądzach itp :)
Nie musi to być głównym elementem danego filmu ale fajnie by było.

Oglądałem np obie (takie sobie) części Largo Winch, tam gość odziedziczył firmę po ojcu. Ostatnio
widziałem (szczerze pierwszy raz) Joe...

więcej

Hej. Ostatnio przypomniało mi się o pewnym filmie, który całkiem nie dawno oglądałem, ale nie mogę sobie za nic w świecie przypomnieć tytułu.
Ogólnie w filmie była rodzina, mąż/ojciec pracuje jako klawisz w więzieniu i orientuje się że w celi siedzi jego nieślubny syn, zabiera chłopaka do domu na przepustkę pod...

kojarzy z Was ktoś może taki film raczej z lat 60-70tych, gdzie kamera była ustawiona w pokoju i nagrywała pusty pokój, film trwa ponad godzinę jedyną akcją jest zmiana oświetlenia gdzieś w połowie dzieła, kiedyś czytałem że miał być na liście 100 filmów, które trzeba zobaczyć przed śmiercią i z niego szydziłem, a...

szukam amerykanskiego filmu gdzie mlody chlopak stał sie dojrzałym facetem zostal nauczycielem i
zakochała sie w nim pewna nauczycielka a kiedy on powrócil do swojego wieku ona tez stała sie mloda
dziewczyna . Błagam pomóżcie :<

Oglądałam kiedyś kawałek filmu było to chyba z aktorką Keke Palmer kiedy była mała ale nie jestem 100%
pewna czy to ona. było to o sudoku że była na kogoś urodzinach i był tam mistrz gry w sudoku i ona prawie z
nim wygrała. Ojciec tego chłopaka (mistrza) był bardzo na niego zły bo o mało co nie przegrał z kimś...

Szukam filmu. Oglądałem go jakieś 2 lata temu w tv i pamiętam z niego niewiele. Sam film jest w miarę świeży (przynajmniej tak sądzę ).
Pamiętam że film opowiadał o tym, że zdradzona żona postanowiła zemścić się na swoim mężu i upozorowała chyba swoje porwanie czy coś takiego. Nie wiem czy w całą aferę nie była...

Ostatnimi czasy przypomniała mi się bajka, którą oglądałam będąc młodszą. Bajka
była bodajże o dwóch siostrach, które mieszkały z matką w chacie w lesie. Pewnego
razu, przyszedł do ich domu chyba niedźwiedź, one się go bały, ale jedna z sióstr się
nim zajmowała. Przewinął się też wątek z jakimś krasnalem, który...

więcej

Biedny facet poślubia bogatą dziewczynę, żyje sobie szczęśliwie z bogatą rodziną. Poznaje kuzynkę żony i się w sobie zakochują, ale On nie chce zostawiać żony, zabija kochankę i sąsiadkę w Jej bloku, która była przypadkowym świadkiem Zbrodnia nie wychodzi na jaw, a On żyje spokojnie u boku żony. Happy endu brak

Jak nazywa się film w którym Ryan kupuje jakieś narkotyki, a potem spotyka grubą kobietę. Potem są chyba w pokoju hotelowym i skaczą po łóżku.