Poszukuję filmu z Leonardo DiCaprio. Wiem, że bardzo mi się podobał, lecz za Chiny go sobie nie mogę przypomnieć.
Dawno go też oglądałam. Pamiętam jedynie fragment, gdzie chłopak grany przez Leonardo bierze w łazience tabletki i
zapija je syropem. (popełnia samobójstwo?)
Jeżeli ktoś kojarzy, proszę niech poda...
Fabuła: kosmici przylatują na Ziemie jakimiś ogromnymi statkami. Pamiętam, że wydzielali oni światło, które
robiły z człowieka potwora. Główni bohaterowie ukrywali się w budynku, uciekając przed światłem. Na końcu
razem z sąsiadami wyszli na zewnątrz. Parę z nich zostało zabitych przez kosmitów. Na końcu bohaterka...
Od kilku tygodni mam ochotę oglądnąć ten film, ale nie pamiętam, jak się nazywał. Leciał raz na bodajże
Cinemax.
Był o kobiecie, która straciła męża w wypadku samochodowym i nie mogła się z tym pogodzić. Znalazła
aplikację na telefon, która sprawiała, że można było porozumiewać się ze zmarłym jakby był żywy -...
zakochuje sie w niej, patrzy na nia jak na obiekt seksualny, obserwuje itp. dobrze jak beda sceny zbliżenia.
ale sama obserwacja tez moze byc. szukam takich.
i np. bierze ze soba laptopa albo telefon a tamci mieszkancy dziwnie patrza na to, z zaciekawieniem.szukam takich.
Nie wiem czy film wyszedł już do kin, ale pamiętam zwiastun. Mężczyzna ok. 40 lat sflustrowany życiem
kupuje sobie pistolet i zaczyna zabijać normalnych ludzi, którzy go zdenerwowali. Poznaje nastolatkę i ona
przyłącza się do niego. W zwiastunie był fragment jak siedzą w kinie i jakieś nastolatki się śmieją z...
Witam.
Film oglądałem z 10 lat temu na tvp. Opowiada o dwóch dorosłych braciach, którzy potrafili tworzyć ogień.
Wydaje się, że to film s-f, ale bardziej przypomina dramat. Efektów specjalnych jest jak na lekarstwo. Film
zaczyna się jak już mają koło 40 lat. Jeden z nich(tworzy ogień za pomocą rąk) pracuje w...