Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Poszukuję filmu, który był emitowany przed rokiem 2008 na TVP1, TVP2 albo Polsacie.
Bohaterką była kobieta, będąca gwiazdą (aktorką lub piosenkarką, nie pamiętam dokładnie). Pewnego dnia, zmęczona swoim życiem postanowiła wyjechać do domku w góry. Domek ten należał do jej rodziny. Gdy przyjechała, okazało się, że...

Byl taki film oparty na faktach. Maz bil zone, ale baaaardzo. Wiem, ze byl jakos wzyej postawiony. Pamietam
scene jak jechali autem, a on ja straszyl, ze ich zabije. Zatrzymali ich policjanci, a on pokazal kim jest i rzecz
jasna pojechal dalej. Na koncu filmu on ja pobil tak, ze skakal jej po glowie i jakies tam...

więcej

użytkownik usunięty

Oglądałam go ostatnio w telewizji, ale niestety nie pamiętam tytuł. Szukam go od wczoraj i nic z tego nie
wychodzi. Widziałam tylko malutki kawałek: dziewczyna została zamknięta w celi, ogolili jej głowę, bili,
znalazła tam list jakiejś innej dziewczyny, czytała go i pojawiały się sceny w jej życia w czasie...

Dołączam się do ewelinka30091 też szukam tego filmu. Z tego co ja pamiętam to na faktach rodzina chyba 2 dzieci są w samochodzie, lub przy samochodzie dochodzi do jakieś ostrej kłótni, podjeżdża policja jednak nic im nie robi gdyż mąż kobiety jest kimś wysoko postawionym, lub policjantem, albo byłym policjantem. Mąż...

więcej

Z tego co pamiętam było to o zemście trzech lub czterech kobiet na mafiozie .Film około z końca lat 90 lub
początku 2000 leciało to w telewizji w tvn 7 albo na tv4 około 3 lata temu .Z góry bardzo dziękuje za pomoc.

Jak w temacie. Będę wdzięczny za propozycje.
+ serio, klasyki w większości widziałem, interesują mnie tylko ostatnie lata.

Pamiętam bajkę z dzieciństwa, w której jakaś dziewczynka miała misję, szukała czegoś/kogoś, klimat bajki był
mroczny. Pamietam jedynie, że występowała tam taka postać w fioletowej szacie i brązowym kapeluszu.
Człowieczek ten nosił rękawice i szalik na ustach, bo ukrywał się przed innymi ludźmi; uważał się za...

Siemka :) wiec zakladam nowy temat a o to moj problem . szukam tytułu filmu- dość stary, ogladalam go jak byłam mała :) Na początku filmu jest pokazane morderstwo malżenstwa (jacyś ludzie z sądu : mieli zeznawać chyba przeciw komuś) ich mały synek schował się i przeżyl gdy dorsósł szkolił sie bodajże u swojego wujka...

więcej

koleś miał żonę i dwie córki był chyba policjantem i ścigał mordercę obaj mieli wypadek i zamienili się ciałami jego zamknęli a ten drugi podszywał się za niego potem zamordował mu zonę i córkę a druga córka widziała jak to robi na końcu wrócili do swoich ciał on wrocił do córki a ona spanikowała jak go zobaczyła...

Nie jestem pewna czy USA? Widziałam go rok temu w TV czarno biały opowiada o mordercy, psychopacie który jest krawcem. Widziałam tylko ok 20 min filmu. Krawiec pracuje w szwalni lub ma szwalnię u siebie w domu pracują tam też inni pracownicy, albo jest szefem, ma żonę która też pracuje razem z nim i wydaje mi się że...

więcej