Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Trzy nastolatki zabijaja kolege z klasy , jedna z nich dostaje zalamania nerwowego - pozostale dwie probuja
jej wmowic ze jej sie to przysnilo ze to nie prawda itd , w zwiazku z tym ojciec dziewczyny umieszcza ja w
szpitalu psychiatrycznym w ktorym spedza 12 lat . Przyjaciolki po latach odwiedzaja ja w szpitalu...

więcej

Witam, ostatnio kolega opowiadał mi fabułę pewnego filmu, lecz nie mógł sobie
przypomnieć tytułu, więc jakby ktoś z was podał tytuł filmu którego zarys fabuły już piszę:
Dwie kobiety (lub jedna) zamordowały pewnego gościa (nie mam pojęcia kogo), a później próbowały pozbyć się zwłok w przeróżny sposób np mieliły...

chłopiec ok 12 lat próbował zbudować coś, miał szkic i akcja rozgrywała się na dworcu jakimś i też pamiętam jakiegoś hmm kolejarza, który tego małego próbował z stamtąd przegonić... być może animowany

Parę lat temu oglądałam film i za Chiny nie mogę sobie przypomnieć tytułu. To był western. Głównymi bohaterkami były dwie kobiety, które występowały w "teatrze". Jedna z nich (blondynka) wpadła na pomysł, aby występy wzbogacić o rozbieranie się na scenie do bielizny. Uwodziła również mężczyzn, a ich imiona zapisywała...

więcej

Wystapił pod koniec filmu jako ESPN Reporter.
http://www.imdb.com/name/nm0000226/?ref_=ttfc_fc_cl_t72
http://www.imdb.com/title/tt1229340/fullcredits?ref_=tt_cl_s...

witam szukam filmu wojennego pomiedzy korea (lub japonia) a stanami w ktorym glownymi bohaterami byli 4 inzynierowie z usa. Byli jeńcamy, naprawiali wszystko co trzeba bylo a reszta jencow budowala trakcje na kolej. Glowni bohaterowie zrobili sobie radio dowiedzieli sie ze juz po wojnie narysowali mape aby uciec i...

Nie pamiętam tytułu filmu , ale wiem tajny agent idzie do więzienia gdzies na bliskim wschodzie aby nawiązać kontakt z kimś z organizacji przestępczej, Potem w filmie wychodzi ze jest w usa siatka terrorystyczna która porozumiewa sie przez meile i tajny agent podmienienia na końcu wiadomości i wszyscy lądują w jednym...

więcej

Dobre 10 lat temu na francuskim M6 Rock puszczali dość przeciętny muzycznie kawałek, ale z ciekawym wg
mnie klipem. Bohaterka - zbuntowana dziewczyna - pokazana jest w kilku typowych sytuacjach m.in. np. u
fryzjerki. W każdej tej scenie nagle coś idzie nie po jej myśli i zaczyna się denerwować. Jak już jest mocno...

więcej

Dawno już chyba nawet nie w całości oglądałem film, który opowiadał o szczęśliwej rodzinie, czyli
mama, tata i dziecko chłopczyk ( to znaczy może był jeszcze jakiś członek rodziny, ale to już nieistotne )
i nagle z tym synkiem coś sie zaczeło dziać tzn. jakby objawy autyzmu ( jeżeli to właśnie nie autyzm był tą...

Szukam tytułów dwóch filmów:
1. Czarno biały film z lat 60? 70? Pamiętam niewiele, oglądałem jako dziecko. Kradzież
złota, próba przemycenia go statkiem w postaci kotwicy z tegoż złota wykonanej, Sztorm,
kotwica się urywa i cały misterny plan.... Tyle pamiętam.
2. W jakim filmie muzyką przewodnią, przewijającą...

więcej