Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

koleś miał żonę i dwie córki był chyba policjantem i ścigał mordercę obaj mieli wypadek i zamienili się ciałami jego zamknęli a ten drugi podszywał się za niego potem zamordował mu zonę i córkę a druga córka widziała jak to robi na końcu wrócili do swoich ciał on wrocił do córki a ona spanikowała jak go zobaczyła...

Nie jestem pewna czy USA? Widziałam go rok temu w TV czarno biały opowiada o mordercy, psychopacie który jest krawcem. Widziałam tylko ok 20 min filmu. Krawiec pracuje w szwalni lub ma szwalnię u siebie w domu pracują tam też inni pracownicy, albo jest szefem, ma żonę która też pracuje razem z nim i wydaje mi się że...

więcej

Film ten jest z lat ok. '90, tak myślę. Nie pamiętam dokładnie o co w nim chodziło, ale wiem, że jakaś grupka ludzi chowała
się w jakimś barze przed pojazdami, które ożyły. Wśród nich, pamiętam, była ciężarówka z jakąś ,,nakładką" z przodu co
wyglądała jak jakiś goblin czy coś, pamiętam też moment, w którym jakiś...

więcej

horror albo czarna komedia jacyś młodzi ludzie zamordowali starszą kobietę, lokatorkę mieszkania a później ona ich straszyła w tym mieszkaniu

Szukam komedii romantycznej, wydarzenia działy się w święta Bożego Narodzenia. Kobieta poznała faceta
chyba przez jakiś czat, jednak wysłała mu zdjęcie koleżanki, a z kolei ten facet też wysłaj jej nie swoje zdjęcie
tylko kolegi. Później gdy mają się spotkac pierwszy raz to idą na spotkanie te osoby ze zdjęc a nie...

więcej

oglądałam to kiedyś i teraz mi się przypomniało, pamiętam tylko że była tam dziewczyna która zawiązywała
sobie włosy czerwoną chustą. Może ktoś pamięta? ;3

Niestety widziałem tylko urywek w telewizji więc nie pamiętam za dużo szczegółów. Wiem, że film był o jakimś
włamaniu. Była tam ekipa paru osób która weszła do jakiejś restauracji(albo coś podobnego) i zaczeła
kopać tam tunel. W tej ekipie była kobieta, którą główny bohater znał z przeszłośći(byli chyba dawniej...

Szukam filmu widzianego na Polsacie jakieś 7-8 lat temu.
Był to prawdopodobnie dramat obyczajowy. Akcja rozpoczynała się w latach 60. ,a główną bohaterką była
młoda matka i jej losy przedstawione na przestrzeni kilkunastu lat.

Nie pamiętam wielu szczegółów. Wiem ,że film bardzo mi się podobał i do tej pory (a...

więcej

Film oglądałam rok temu w TV ale już od połowy, kobieta nie za młoda znana aktorka nie znam nazwiska blondyna włosy za ramiona podobna do Meryl Streep, traci pamięć dlaczego i jak nie wiem??? jest bogata mieszka w bogatej dzielnicy, jakimś cudem jest z nią facet, który podaje się za jej męża lub kogoś bliskiego. Ona...

więcej

Szukam ciekawych dreszczowców do obejrzenia. Kiedyś w telewizji w środy była taka seria "W krainie
dreszczowców". Fabuła jest trochę podobna do kryminału. Na przykład w rodzinie pojawia się jakaś osoba
trzecia, np. opiekunka do dziecka, która chce uwieść męża, żona wie o jej planach i chce jej przeszkodzić, a...