Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy ktoś wie jak kończy się film Przypadkowy mąż z Uma Thruman? Widziałam go do połowy, obecnie nie daje się go ściągnąć i nigdzie zobaczyć.

Poszukuję komedii, w której dwóch bohaterów ( nie wiem czy nie byli to Rosjanie ) mieli pracować dla jakiegoś bogacza. Poszukiwali jakiś jaj. Jak bogacz ich oprowadzał po jego domu to pokazywał na rzeczy jakie sa drogie itp. Dwaj bohaterowie nieumyślnie niszczyli dom.

Moglibyście polecić jakieś filmy nadające się do pokazania w szkole - z ograniczoną
ilością przemocy, seksu i strachu :)

Preferowałbym thrillery, ale wszystkie gatunki się nadadzą.

Masa jest takich tematów na forum i przepraszam, że jestem autorka kolejnego i przyczyniam się do pewnego "zaśmiecania". Ale szukam pewnego filmu od dawien dawna, i znaleźć nie mogę. Historię baardzo w skrócie i niedokładnie opowiedziała mi znajoma. Z uwagi na to, ze było to jakiś czas temu pamiętam jeszcze mniej,...

Na początku była na pewno scena w windzie, kobieta pracowała ze swoją przyjaciółką ze szkoły w jakimś
biurze. Kilka lat po skończeniu szkoły ta kobieta umawia się ,z chłopakiem, którego wtedy kochała, a on się z
niej naśmiewał. Ona chce się zemścić, ale on się zakochuje w niej, bo jej nie poznał. a ta jej koleżanka...

więcej

np.nienawidzacy kobiet / ludzi ogółem/ ale inteligentny psychopata, nie żaden wariat latajacy z siekiera, nie o
to mi chodzi. Szukam filmów w których ktoś taki jest poszukiwany przez policje, ona depcze mu po pietach.

Trzy nastolatki zabijaja kolege z klasy , jedna z nich dostaje zalamania nerwowego - pozostale dwie probuja
jej wmowic ze jej sie to przysnilo ze to nie prawda itd , w zwiazku z tym ojciec dziewczyny umieszcza ja w
szpitalu psychiatrycznym w ktorym spedza 12 lat . Przyjaciolki po latach odwiedzaja ja w szpitalu...

więcej

Witam, ostatnio kolega opowiadał mi fabułę pewnego filmu, lecz nie mógł sobie
przypomnieć tytułu, więc jakby ktoś z was podał tytuł filmu którego zarys fabuły już piszę:
Dwie kobiety (lub jedna) zamordowały pewnego gościa (nie mam pojęcia kogo), a później próbowały pozbyć się zwłok w przeróżny sposób np mieliły...

chłopiec ok 12 lat próbował zbudować coś, miał szkic i akcja rozgrywała się na dworcu jakimś i też pamiętam jakiegoś hmm kolejarza, który tego małego próbował z stamtąd przegonić... być może animowany

Parę lat temu oglądałam film i za Chiny nie mogę sobie przypomnieć tytułu. To był western. Głównymi bohaterkami były dwie kobiety, które występowały w "teatrze". Jedna z nich (blondynka) wpadła na pomysł, aby występy wzbogacić o rozbieranie się na scenie do bielizny. Uwodziła również mężczyzn, a ich imiona zapisywała...

więcej